2777
2789
عنوان

بچه ۴ماهم از مبل افتادددد کمکککک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش بابا ایشالا هیچی نیست منم خواهرم وقتی کوچیک بود مامانم میسبردش به من میرفت چند بار از مبل افتاد پایین ولی همین هفته پیش بهش گفتم چند (چندسالی میگذره)😂😂

اروم باش توکل بخدا که چیزیش نشده ،،به همون ۱۱۵زنگ بزن بگو اگه فک میکنین یک درصد هم نیازه که ببرمش دکتر بگین

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
بیدارش کن یه اب قند غلیظ بهش بده اگه بالا اورد ببرش دکتر

با این تجویزا چیه قند خطر داره برا۴ماهه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
جاروبرقی میکشیدم ی لحظه گذاشتمش رو مبل 😔

خودتو سرزنش نکن عمدی که نبوده بابا،،اروم باش،اول خودت یه اب قندی چیزی بخور مشخصه ازحرف زدنت ازبس فشارعصبی روت بوده ناارومی 

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
با این تجویزا چیه قند خطر داره برا۴ماهه

من پسرم از روی مبل افتاد رو سرامیک خواب بود غلط زد حالا قند نه یه چیز شیرین نبات مادرشوهرم بهش داد

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
خودتو سرزنش نکن عمدی که نبوده بابا،،اروم باش،اول خودت یه اب قندی چیزی بخور مشخصه ازحرف زدنت ازبس فشا ...

اره حالم خیلی بده 😭😓 

البته الان دوباره بیدار شده داره میخنده