2821
2789
عنوان

جلومو‌ گرفت ...

432 بازدید | 9 پست

چند روزه تو فکر طلاقم 

هرچی با شوهرم صحبت میکنم میگم بریم توافقی جدا بشیم میگه نه من دوست دارم و آل و بل از طرف دیگه ام بخاطر خیانت و اینا دارم فکر طلاق میکنم 

چکار باید بکنم 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیانت کرده بهت؟خیانت خط قرمزه.😞😑

اره

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
جزئیات مهمه. ما چی بگیم آخه؟

نمیدونم

عزیزم خوبی؟چ خبر؟

سلام آبجی جون 

شما خوبی 

هیچی 

از آخرین بار که دعوای بدی کردیم سعی میکنه مثل آدم رفتار کنه اما حناش‌ پیش من رنگی نداره 

دلم ازش سیاهه 

شرط گذاشتم یا طلاق یا حق طلاق به شرط خیانت 

کلی اسرار و اسرار که تروخدا من نمیخوام طلاقت بدم حق طلاقم که همونه گفتم تو به خودت اعتماد نداری من چطور بهت اعتماد کنم باهات زندگی کنم گفت ی راه دیگه جلوی پام بزار تروخدا 

‌گفتم آخرین راه مشاوره اس بریم اون تصمیم بگیره که چکار کنیم 

آبجی اگر بگم واقعا موندم و نمیدونم چکار باید بکنم دروغ نمیگم خدا شاهده موندم 

دلمو یک دل کردم به ترسم غلبه کردم حالا نمیزاره که برم میگه دوست دارم عاشقتم طلاقت نمیدم 

سلام آبجی جون  شما خوبی  هیچی  از آخرین بار که دعوای بدی کردیم سعی میکنه مثل آدم ر ...

خونه یا ماشین داره بگو بزن ب اسمم تا باورت کنم اینستا و تل وینارم بگو رو گوشی هردومون نصب باشه ببین چی میگه

دوری و من ته دنیام ...

خونه یا ماشین داره بگو بزن ب اسمم تا باورت کنم اینستا و تل وینارم بگو رو گوشی هردومون نصب باشه ببین ...

میگه نه 

آبجی بخدا حالم خیلی بده دلم خونه به قران

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز