2777
2789
عنوان

پریود نشدن

167 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من پلی کیستیکم و یک ماهه پریود نشدم البته اختلال داشتم،یکمم وزنم بالا رفته،سرگیجه هم دارم،بیبی چک زدم منفی بود،با قرص مدروکسی هم پریود نشدم،کسی تجربه ای داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتزر ب من سیپرترون داده گفت بخور حتی اگ پریود نشدی بعد ی دوره مصرف 7 روز وایسا اگ نشدیپریود دوره جدیددو باز شسشروع کن مدروکسی ام لابد همینهه من قبلا مخیوردم تنها چیزی ک ازش یادمههه جوش های وحشتناکی بود ک برام ب وجود اومد تو عوارضشم بخونی نوشته جوشش میزنی بهتره ب دکترت بگی قرصتو ضد بارداری چیزی بده بهترهه کارم ب قرص راکوتان کشید سر جوشاام

این سری ازمایش هورمونی خواستی بدی بگو هورمون تستوسترون و dheaso4 و dhtرو هم برات بنویسه 

هورمون مردانه بالا باشه ممکنه علائم پریودی داشته باشی و پریود نشی یا کلا علائمم نداشته باشب و بیخود عقب بیفته 

خیلی از دکترا این ازمایشو نمینویسن و فقط رو‌هورمون زنانه تمرکز دارن🥴🙃

اگه یکیش باسواد بود و اینارو برام مینوشت زودتر میفهمیدم و انقد روح وروانم بهم نمیریخت

الکی خود درمانی هم نکن 

یسری میگن فلان عرقو بخور و...

مثلا همین رازیانه رو وقتی ک هورمون پرولاکتین بالاست نباید خورد چون بدتر میشه ادم اول ازمایش میده بعد درمان میکنه 

بقیه مبان فقطمیکن اینو بخور اونو بخور درحالیکه خبر مدارن شاید طرف بیماری زمینه ای داتشه باشه و بدتر شه 

دختر اولن اینج هر ک ی چیز میگه برو دکتر یا ب دکترت زنگ بزن مشکلتو تلفنی ب مطبش بگو مورد دوم این ک اگ رو جوش حساسی بگم ک منم سر پریود و بزرگ شدن سینه رازیانه خوردم و مدروکسییی بد جوش زدممم بدددد

اهان اخه من با مدروکسی پریود میشدم،ولی ایندفه نه

اره مدروکسی ک خوبه ولی عوارضششش زیاده جوش موش زیاد میزنی تو اینترنتم بزنی عوارضشو میاره میگم ک من خوردم پر جوش شد صورتم نمیونم قرص راکوتان میشناسی یا نههه ولی دارم اونو میخورم برا جوشااام

این سری ازمایش هورمونی خواستی بدی بگو هورمون تستوسترون و dheaso4 و dhtرو هم برات بنویسه  هورمو ...

باشه،من این ماه موهای صورتمم بیشتر شده فک کنم بخاطرهمین هورمونع مردانه ست؛(

باشه،من این ماه موهای صورتمم بیشتر شده فک کنم بخاطرهمین هورمونع مردانه ست؛(

منم زیر چونم و ران و زیر شکمم زیاد شد 

یسری مقاله خوندم گفتن نعنا رو هورمون مرودنه اثر داره و کمش میکنه یکی تو نی نی سایت گفت چند ماه دمنوششو مصرف میکرد هورمونش کم شد ولی اینکه چقد میشه مصرف کرد یا ضرر داره یا نه رو‌نمیدونم

باید لایف استایل رو عوض کنیم ک درمان شه ، قرصم بخوریم و به روال قبل ادامه بدیم فایده نداره،کلا شیرینی جات و فست فود باید حذف شه و ورزش هم کنیم ،راه دیگه ای نداره