2789
عنوان

هزینه باکیه

155 بازدید | 20 پست

سلام میخاستم ازتون بپرسم ک اگ شما شوهرتون کارمند بود و پول حقوقش فقط واس خورد و خوراک میرفت و ۳۰ تومنم پس انداز داشت و خود شما هم ۲۶ تومن پس انداز داشته باشی و شماره چشمت هردو باهم ۲ونیم باشه و بخای عمل کنی و شوهرت بگ پول ندارم یا اگرم من پولش بدم باید ۱۰ ماه ماهیانه تو ندم تا پولم بیاد سرجاش چیکار مبکردبن؟از پول خودتون استفاده میکردین برا عمل؟یا هزینه بر عهده کیه اینو میخام بدونم.

حالا دیشب دکترم رفتیم واسم عینک نوشت گف ک اگ خاستی عملم میکنم .نمیدونم چیکار کنم شوهرمم میگ اگ عمل میخای من پولشو بدم ولی ۱۰ ماه ماهیانه بهت نمیدم تا پولم بیاد سرجاش😑

سه ساعته دارم فکر میکنم باکیه چیه😐چقد تباهم من برم محوشم🌚🚶🏻‍♀️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرتون خسیسه؟

چون ربطی نداره ماهیانه نده تا پول عمل بده چون در هر صورت وظیفه ایشون ک هزینه درمان بده .

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون