2777
2789

درازکشیدم میخوام شامی درست کنم...هواهم یهوابری یهوآفتاب... دلممم خریدمیخواد هروقت بهم میریزم دلم خریدمیخوادوغذا   امروزم اسمم قرعه نیفتاد....هی خدااا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

حالم خستس و خنثی و همراه کمی بغض

هوا نیمه ابریع و کمی سرد

ناهار هم فک کنم قیمه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا ابری هسته 🤕 خسته ام  میخوام بخوابم 🤕

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

تمام کارهامو‌کردم

ناهار برنج با گوشت چرخ کرده درست کردم

ساعت ۱۲ کلاس دختر کوچیکم تموم شد

با دخترام نماز خوندم 

الانم دراز کشیدم دارم ذکر می گم و تو نی نی سایت می چرخم

ساعت دو همسرم میاد ناهار بخوریم

ساعت سه کلاس دختر بزرگم شروع میشه تا ۴ و نیم بعد از اون چای دم کنم و .......

هوا هم به شدت بارونیه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

در حال خونه تکونی اتاق ها بالاخره مرتب شدن 

الان نشستم یه استراحت ریز بزنم 

ناهار قیمه بادمجون داریم ولی یکم فلفل رو زیاد ریختم حالا نمیدونم قیمه بخوریم یا تخم مرغ😁 

حالمم خنثی هستم شاید بعد از ظهر برم یکم پیاده روی  

انسانیت......

من دیشب و پریشب و صبح یه دل سیر گریه کردم دیگه اشک ندارم😅

تازگیا من دیگه گریه نمیکنم و حالم بده و یع بغض🥲🚶‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .