2777
2789

همدان داره بارون میاد😍 ناهار هم مرغ گذاشتم حالمم شکر خدا خوبه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا بارونیه

منم مهمان خونه ی پدری و دستپخت مادرم 😁ناهارم برنج خورش 

فعلا لم دادم برا خودم پا گوشی، حالمم خوبه خدایا شکر

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

هوا خوب و افتابی،یکم باد میاد😁

قسط هامون عقب افتاده فرت و فرت پیامش میاد که چی شد حقوق هم معلوم نیست کی بدن

دلم میخواد برم لباس عید بخرم که همچنان چشم به راه حقوقیم

منتظرم تکالیف بچه ها بیان که کار کنم باهاشون

بازم بگم یا بسه😁😁😁😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کلافه

از ساعت ۸ونیم تو اتاق خوابم با دخترم

دستشویی دارم در حد انفجار

نقاش اومده سقف اشپزخونرو رنگ کنه

الانم میان برا کاغذدیواری پذیرایی

گرسنمه 

حالا خودتون بدونین من در چ حالیم☹

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بارون میاد دلم واسه مامانم تنگ شده  ماکارارونی داریم

تازه عروسی که دلت تنگه😁

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

هوا برفیه ۲۰ سانتی باریده از صبح

منم نشستم روی مبل دارم دخملیمو شیر میدم. دخمل بزرگمم داره با عروسکاش بازی میکنه

مرغ ترش و برنجم روی گازه

شیر جوشوندم میخوام ماست درست کنم دخترم بی قراری میکنه نمیزاره. ظرفامم مونده تو سینک شوهرم بیاد بشوره

کلافه از ساعت ۸ونیم تو اتاق خوابم با دخترم دستشویی دارم در حد انفجار نقاش اومده سقف اشپزخونرو رنگ ...

وای متنفرم از وقتی تعمیر کار تو خونست آدم میخواد بمیره فقط مخصوصا شبا وقتی میان دیر وقت آدم خوابش میگیره

تا الان کلاس داشتم و بعدم ظرف شستم و رخت خوابارو جمع کردم 🙂

الانم دارم آهنگ گوش میدم 

ناهارم قیمه های دیشب 

و بعدم میخوام برم انشالله خونه خواهرم 😁

حالمم ، شکر خوبه 💫💜

خداوندا ، امیدم تویی 😉😍