دیشب تاپیک زدم که شوهرم فک کرده من خیانت کردم مجبورم کرد زنگ بزنم به مراجعم امروز میام داده دیگه حق نداری سر کار بری حق نداری بیرون بری هیچ دوستی نباید داشته باشی بیخیال دانشگاه شو والا میام ابروتو میبرم گفت همینه که هست نمیخوای نخوای معتادم هست واقعا ازش میترسم بره محل کارم ابرومو ببره الان من چیکار کنم نزدیکه استخداممه فردا امتحان دارم چیکار کنم اخه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نمیدونم چرا طلاق نمیگیری و اجازه میدی با وجور اعتیادش تو رو بترسونه
برو و اهمیت نده پاشو برو قهر امتحانتم بده لتزم شد طلاقم بگیر
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان نزدیک استخداممه میترسم کاری کنه تو استخدامم تاثیر داشته باشه از ادم معتاد هر کاری بر میاد
نمیدونم خودت روانشناسی
به خاطر اون از موفقیتت نگذر
طلاق بگیر پاشو یک دعوایی درست کن طلاق بگیر ،اصلا بره ابروریزی کنه چی میشه مثلا
یا زنگ بزن بیان ببرنش کمپ
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ببرنش تا چند ماه اعصاب اون اروم شه تو هم به استخدامت برس
تو زندگی من نیستی برای همین نگرانیمو درک نمیکنی خیلی ازش میترسم اما شاید این کارو کردم
بمیرم برات خواهری
شوهرمنم یک چی در حد شوعرتو با این فرق که معتاد نیس و وضع مالیش خوبه ولی مثل شوهرتو قلدره و هرکاری بگی از دستش برمیاد
درکت میکنم ،ولی موندم چرا موندی تو این زندگی ؟چرا جدا نمیشی ؟
عزیزم برای حل مشکلت یک دور تسبیح صلوات میفرستم به نیت حل مشکل سما
بی خبرم نزار بیا بگو چیکار کردی