2777
2789

با ی خواهر12ساله باید چجور رفتار کرد؟!

دیوونم کرده خستم کرده دستم بزنم ندارم هرچی میگم زبون به زبونم میگه چون اتاقامون مشترکه نمیذاره بخوابم میدونع به صدا ها حساسم مامانمم چیزی نمیگه چیکار کنم چجور بفهمونم بهش به خدا سرم داره میترکه

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با برادرم همین مدلیم

ولی اتاق خواب جداست و اون از من بزرگ تره بیشتر ج میکنه😐💔💔💔

خواهرم اذیت میکنه ولی بچه س چیزی نمیگم بش😒

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

درکت میکنم منم هر روز سر داداشم با مامانم بحث میکنم🙄

الان قهرم مثلا هم از دست اون و کل خانواده چون اون خودشو مظلوم میگیره من مقصر میشم و غز میزنن سر من یه خودم قول دادم تا موقعی که میرم شهرستان باهاشون حرف نزنم

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
منم با برادرم همین مدلیم ولی اتاق خواب جداست و اون از من بزرگ تره بیشتر ج میکنه😐💔💔💔 خواهرم اذی ...

وای خواهر دیوونم کرده به حرف نمیفهمم مامانم نمیگه نکن یا جواب پس نده 

درکت میکنم منم هر روز سر داداشم با مامانم بحث میکنم🙄 الان قهرم مثلا هم از دست اون و کل خانواده چون ...

منم الان قهرم صب کلاس داشتم بعدش گرفتم خوابیدم این بیدار شد انقدر درگوشم سرو صدا کرد سر درد گرفتم ی عالم گریه کردم از اتاق بیرونم نمیره

دختر من یسال کوچیکتره.عزبرم تو این سن فقط باید به زبون بگیریشون.با عشقم جونم حرفتو بزنی وگرنه لج میک ...

اخه خیلی لوس هم مامانم لوسش کرده هم بابا 

صبوری صبوری صبوری  خودت چند سالته ؟

17سالمه اخه چقدر صبوری کنم خیلی لج میکنه باهام 

منم الان قهرم صب کلاس داشتم بعدش گرفتم خوابیدم این بیدار شد انقدر درگوشم سرو صدا کرد سر درد گرفتم ی ...

دقیقا منم دیگه اعصابم خورد شد 

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
توی تاپیک دعانویسی دیدمت این خانم داره تبلیغ میکنه گول نخور :) اگه واقعا مشکل داری شماره یکیو میدم ...

واقعا؟!

2790
2778
2791
2779
2792