2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. سرطان سینه گرفتم باید شیمی درمانی انجام بدم هرچه سریع تر باید این کارو انجام بدم

تا جایی که اطلاع دارم بهتون داروهای محرک تخمدان میدن چند بار سونو میشید وقتی تخمک ها بالغ شدن امپول ازاد سازی میدن بهتون و بعد تخمک کشی میشید تخمک کشی ی ربع هست و با بیهوشی انجام میشه بعد میتونید تخمک ها رو فریز کنید یا حتی میتونید جنین تشکیل بدید و جنینا رو فریز کنید

ان شاالله زود خوب بشید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ایشالا خوب میشی 

منم ۶ سال پیش کنسر رحم داشتم رحمم رو در آوردن گفتن تخمک فریز کن خودم نخواستم من ۳۵ سالم بود اون موقع و بچه هم ندارم

نمیدونم چطوره فکر کنم‌ مثل پانکچر باشه که توی آی وی اف انجام میدن 

موسسه رویان اینکار رو انجام میده سالیانه یه هزینه ای هم برای نگهداریش میگیره قدیما سالی ۵۰۰ تومن بود الان رو نمیدونم  

تا جایی که اطلاع دارم بهتون داروهای محرک تخمدان میدن چند بار سونو میشید وقتی تخمک ها بالغ شدن امپول ...

سلام عزیزم. شما انجام دادید؟ من قصد انجامشو دارم میشه بگید با کدوم دکتر بوده چه بیمارستانی و هزینه اش چقدره 

سلام عزیزم. شما انجام دادید؟ من قصد انجامشو دارم میشه بگید با کدوم دکتر بوده چه بیمارستانی و هزینه ا ...

سلام گلم. مرکز ناباروری رویان. عزیزم واسه من اورژانسی بود هزینه هاش متفاوت بود اما جای دولتیه خیلی هم بزرگه

سلام عزیزم. شما انجام دادید؟ من قصد انجامشو دارم میشه بگید با کدوم دکتر بوده چه بیمارستانی و هزینه ا ...

من فریز تخمک انجام ندادم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام گلم. مرکز ناباروری رویان. عزیزم واسه من اورژانسی بود هزینه هاش متفاوت بود اما جای دولتیه خیلی ه ...

سلام عزیزم شما تخمک فریز کردین هزینش چقد شد؟من سرطان سینه گرفتم باید شیمی درمانی بشم از شوهرم جدا شدم بچه هم ندارم بهم گفتن تخمک فریز کنم چون شیمی درمانی به تخمکا اسیب میرسونه