2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 47 پست
هیچ پسری نمیاد بهت بگه من بایکی دیگم خواب دیدی خیرباشه

چ بهانه ای مثلا؟چی بگم؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

همبنجوری حضوری دهن دخترارو اسفالت کردن دیگه مجازی ک اصلااااا اعتماد نیومده

از شانس منه وگرنه دیدیم همین مجازیا ازدواجم کردن و خشوبختن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازکجا مطمعنی بخدااین مردا انقد حقه بازن حدنداره

انداختی تو ذهنم ک متاهل باشه،چی بگم بهش ک عکس شناسنامشو بفرسته برام؟ما ی ماهه باهمیم و ی بارم بیرون رفتیم اون از ی استان دیگست ،خیلی رابطمون صمیمانه نیست گفته قصدش  ب خاطر شرایط مالیش ازدواج نیست 

مجازی اشنا شدیم ما هم گروهییها ک میشناسنش با ی فامیلش از حرفاشون فهمیدم مجرده

اصلا دلیلی نمیشه میشه راحت هناهنگ بشن باهم چقد توساده ای تابامدرک ندیدی باورنکن

بخدا من یزمان مدیر ی گروه ازدواج بودم برای ازدواج بین دخترو پسرا وساطت میکردم مدرک میگرفتم تومجازی چ حقه بازیهایی ک ازمردا ندیدم باورت نمیشه مدرک نمیدادن یعده ته توی طرفو در میاوردم از طریق ی پارتی تو اداره ثبت احوال میفهمیدم متاهله 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چ بهانه ای مثلا؟چی بگم؟

بگو تا من مطمعن نشم تو مجردی باتوهیچ حرفی ندارم باید فیلم بگیری از شناسنامت ازصفحه اول و دوم ببینم مجردی عکس هم قبول نمیکنم ازت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اصلا دلیلی نمیشه میشه راحت هناهنگ بشن باهم چقد توساده ای تابامدرک ندیدی باورنکن بخدا من یزمان مدیر ...

نمیدونم والا چی بگم ،این خیلی رو مخمه 

الان از دیشب انلاین بوده تازه الان سلام داده

بگو تا من مطمعن نشم تو مجردی باتوهیچ حرفی ندارم باید فیلم بگیری از شناسنامت ازصفحه اول و دوم ببینم م ...

سختمه انقد رک بگم کاش بهانه ای چیزی داشتم 

از شانس منه وگرنه دیدیم همین مجازیا ازدواجم کردن و خشوبختن

میدونم فشار تنهایی و ... ادمو مجبور میکنه تن ب رابطه مجازی بدی شاید بری سرزندگیت خوشبخت بشی اما ده برابر اون چیزی ک تودیدی تومجازی من دیدم ک چجوری دخترارو بازی میدادن  از۱۵۰۰ نفر کاربر تو تلگرام شاید یکی دوتاش میتونس ازدواج کنه بقیه ازیک کنار همهههه ایستگاه شده بودن

انداختی تو ذهنم ک متاهل باشه،چی بگم بهش ک عکس شناسنامشو بفرسته برام؟ما ی ماهه باهمیم و ی بارم بیرون ...

اوف این ک تکلیف تورو مشخص کرده دختر این اهل ازدواج نیست باتو برای وقت گذروندن تورابطس 

یک دلیلش بخاطر متاهلی ک غلط زیادی کرده مالی نیست اونو گفته چون دختری بدونه طرف متاهله میرینه ب هیکل طرفو میره براهمین الکی گفته مالی توهم ساده باورش کردی ولش کن بره عمرو احساستو پای کسی ک قصد ازدواج نداره نذار

نمیدونم والا چی بگم ،این خیلی رو مخمه  الان از دیشب انلاین بوده تازه الان سلام داده

ولش کن بابا بخدا این ن تنها باتوه باصدنفر دیگم هست ارزش ندارن بخدا حیف سلامت روحی روانیت نیست بذاری پای این کفتار بیابونی 

بلاکش کن بابا

بخدا درد بکشی بهتراز بودن باهمچین کفتارایی هست

نترس درد کشیدن ادمو نمیکشه یمدت سختت هست ولی اینده خودتو بچه هاتو نجات میدی بخدا دلم برات میسوزه دلم برای همه دخترای جامعمون میسوزه خیلی سرشون کلاه میره

توبخدا ن اینده ن عاقبتی بااین طرف داری

ازالان حالو روزتو نگا کن کجای تو خوشبخته کجا ارامش روانی داری کجا استرس و اضطراب و خشم نداری توفک کردی بااین ادم خوشبخت میشی؟ فک کردی اینده داری؟ 

حالو روزت از الان اینه دوروز دیگه بری سرزندگی ببین چیا بسرت نیاره بخدا حرفای منو کسایی میفهمن ک رفتن سرزندگی  افتادن این مردا رو بیشتر شناختن ول کن بره جهنم

مگه اسمون پاره شده همین یه توفه ازتوش افتاده

چیزی ک زیاده پسر مردم 

ولش کن لگد ب بخت خودت نزن

سختمه انقد رک بگم کاش بهانه ای چیزی داشتم 

میدونی مشکل تو چیه ترس ازدست دادن داری

برای همین انقد اسیر احساساتت شدی

میدونی مشکل تو چیه ترس ازدست دادن داری برای همین انقد اسیر احساساتت شدی

دقیقااااااا

ولش کن بابا بخدا این ن تنها باتوه باصدنفر دیگم هست ارزش ندارن بخدا حیف سلامت روحی روانیت نیست بذاری ...

قربونت گلم ک وقت وحوصله گذاشتی،ممنونم ازت،اره همه این حرفارو خودمم ب بقیه میزنم ولی نمیدونم چ مرگمه

دقیقااااااا

خب من قشنگ میفهممت دیگه منم تادلت بخواد این روزارو داشتم کلی دوستورفیق داشتم ازخودم بدتر چ بلاهایی ک سرشون نیومد

الان میبینی انقد ادم قوی و محکم و جسور و موفق هستم بخاطر تمام شکستهاییه ک پشت سرگذاشتم شکست کلی بهت تجربه میده قوی میکنه ادمو رشد میده ب ادم