2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 47 پست

این مجرد نیست متاهله شبا پیش همسرجانه.وقتی خودمون خانوما جواب سوالتو بلدیم چرا پسرارو صدا میکنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شرمنده دخترم اومدم🥲😂

خوش اومدی اگه تجربه ای داری ک کمکم کنه بگو

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خوش اومدی اگه تجربه ای داری ک کمکم کنه بگو

چشم🌹😂

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
با یکی دیگس لاشی

خودش میگه نیستم من سادم باورش دارم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هرجورشده شناسنامشو ببین 

دیدی بهونه میاره ادرسشو با زرنگی دربیاز یاازخودش بگیر نگو میخوام تحقیقات کنم یواشکی بدون این ک بفهمه برو پرسجو از همساده ها ببین متاهله یانه من خودم همینکارو کردم تخم حروم متاهل ازاب دراومد  درست عین حکایت تو فقط روزا پیام میداد حتی چند سری دست رو آیه های قران گذاش ک من مجردم تهش دید تحقیقات کردم مجبور شد لو بده حروم زاده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین این پسره شرط میبندم متاهله

ن اصلاااااا مطمِئنم 

چجوری آشنا شدید؟

مجازی،حضوریم دیدیم همو

ازکجا مطمعنی بخدااین مردا انقد حقه بازن حدنداره

مجازی اشنا شدیم ما هم گروهییها ک میشناسنش با ی فامیلش از حرفاشون فهمیدم مجرده

مجازی،حضوریم دیدیم همو

همبنجوری حضوری دهن دخترارو اسفالت کردن دیگه مجازی ک اصلااااا اعتماد نیومده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲