2777
2789

نمیشناسم کجای اصفهانی؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بین این 2 فکر میکنم هتاو تهرانی بهتر باشه، بیش تر اسمشون را شنیدم، هم ریلکس، هم دقیق ولی قبلا از اقوام پیش مینو موحد میرفتن برای لحظه به لحظه خوب و جلوگیری میکنه از اتفاق، ان شاالله بعد از خدا ولی خیلی استرس میده و مطبش شلوغ

من بهارستان میشینم اما این دکترا خیابان توحید واقعاموندم دوتا بارداری قبلیم ناموفق بود واقعا میترسم

عزیزم اون بهارستان که سمت امام خمینی هست؟من یه دکتر خب میشناسم یه مطبش عاشق اباده یجای دیگم میره خبر ندارم کجاست دقیقا ولی دکتر عالیییی هست وباتجربه ومهربون مامانم سر بارداری ک من بودم میرفته پیشش شاید حدودا ۳۰سال تجربه دازه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
من بهارستان میشینم اما این دکترا خیابان توحید واقعاموندم دوتا بارداری قبلیم ناموفق بود واقعا میترسم

اسمش مریم حاجیانه واقعا عالیه مطبش ک توعاشق آباده

خودم و خواهرم بیمار دکتر بهناز بنی هاشمی هستیم من مشکل عفونت داشتم و خواهر هم برای بارداری و زایمان مراجعه کرد

خودم که درمان شدم خواهرمم در طول بارداری با اینکه فشارخون داشت اما خداروشکر با نظارت و بررسی خانم دکتر مشکلی براش پیش نیومد

اگر خواستی بگو شماره شو برات بفرستم