2777
2789
عنوان

دیشب با همسرم😡

690 بازدید | 46 پست

از سرکار رفتم‌خونه، سریع شام و سالاد، لبو و شلغم، میوه و آجیل رو آماده کردم،به کلی ذوق داشتم که با هم باشیم( چند روز بود مریض بود امروز خوب شده). همسرم باشگاه بود، وقتی اومد رفت نماز خوند به مادرش زنگ زدم کلی خوش و بش و صحبت کردم، رفتم دوش گرفتم داشتم آرایش میکردم یهویی اومد گفت من دارم میرم بیرون، یه کاری پیش اومده 🤔🤔☹️ گفتم باشه، چند دقیقه منتظر دوستش شد، دید که ناراحت شدم شروع کرد حکم بازی کردن، رفت و برگشت همچنان ناراحت بودم به روی خودم نیاوردم، شام و پذیرایی رو انجام دادم هرچقدر منتظر شدم بگه دستت درد نکنه که زحمت کشیدی، یا بگه غصه خوردی رفتم؟؟؟! که منم بگم آره یا یه ذره خودم رو لوس کنم اصلااااااااااااااااا به روی مبارک نیاورد، رفتم دراز کشیدم گفتم کاری داشتی صدام کن، گفت حتما😳 دیگه دریای خونم به جوش اومد رفتم بهش گفتم متوجه شدی که ناراحتم؟؟؟؟ گفت آره، گفتم خب چرا دلجویی نمیکنی؟ میگه خب من که می‌دونم از من ناراحتی، چی بگم؟؟؟؟ گفتم عذرخواهی کن نه اینکه با گوشی بازی کنی یا به روی خودت نیاری، گفتم اجازه نداری چون من گذشت میکنم تو بی‌خیالی طی کنی 😡😡 یه کوچولو نگام کرد بعد عذرخواهی کرد، گفت واقعا امشب رفتارم دور از ادب بود

God help me to be strong enough not to lie to myself 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزای مریضی زیادی حتما بش رسیدی الان به چشم وظیفه نگا میکنه

وقتایی که تشکر نمیکنه خودت اینکارو بکن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒