2777
2789
عنوان

سریال جزیره

238 بازدید | 14 پست

کسی فهمید تهش چیشد؟؟؟ قسمت 14 آخرین قسمتشه یعنی؟ فیلم تهش باز موند اگر فصل دوم نداره پس رسما توهین به شعور بییننده بود

اگر کسی فهمید تهشو بگه مام بدونیم از کف دربیایم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل دوم داشت قرار بود ساخته بشه ولی متاسفانه امیر مقاره و شادی مختاری و مینا وحید بحث بینشون پیش او ...

جریان چی بود ؟

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋        💜💜💜💜💜💜💜       I am Army girl  💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 
جریان چی بود ؟

فن پیجا امیر مقاره ب شادی مختاری توهین کردن بعد شادی مختاری (در صورتی ک از قبل اینکه با امیر همبازی بشه میشناختش)تو مصاحبه گفت من اصلا ایشون نمیشناختم حتی موقع بازی گفتم ایشون کی هستن؟ مینا وحید هم فیلماش تو گوگل سرج کن میاد شب تولد امیر رفت کنسرتش مست بود خیلی حرکات جلف انجام داد گیر دادن ب امیر انگاری حتی خواستن ممنوع کارش کنن ی مدت

فن پیجا امیر مقاره ب شادی مختاری توهین کردن بعد شادی مختاری (در صورتی ک از قبل اینکه با امیر همبازی ...

آره دیدم مصاحبه دختره رو گف وقتی اسمشو بهم گفتن نشناختم بعدا فهمیدم یه آهنگش رو خیلی شنیدم 😑 

آره دیدم مصاحبه دختره رو گف وقتی اسمشو بهم گفتن نشناختم بعدا فهمیدم یه آهنگش رو خیلی شنیدم 😑 

پیجشم قبل از اینک بازی کنن فالو داشت بعد انفالو کرد😂

ولی خب گفتن پیشنهاد دوستی امیر به شادی داد ک رد کرد

پیجشم قبل از اینک بازی کنن فالو داشت بعد انفالو کرد😂 ولی خب گفتن پیشنهاد دوستی امیر به شادی داد ک ...

آخه دختره بنظرم نه زیبایی داره نه حذابیت،قیافش اصلا خیلی مصنوعیه ب دل نمیشینه شاید بخاطر مدل دماغش باشه 

حیف هزینه ای ک برا دمو دستگاه این فیلم کردن حیف وقتی ک اصلا پاش رفت😐 ناموسا خود کارگردان چطوری روش ...

اره ناموسا

برای کارگردان سرشناس و معروفی مثل سیروس مقدم عیب بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آخه دختره بنظرم نه زیبایی داره نه حذابیت،قیافش اصلا خیلی مصنوعیه ب دل نمیشینه شاید بخاطر مدل دماغش ب ...

من با چهرش مشکلی ندارم طبیعی ولی اینکه این حرفا داخل مصاحبه گفت ناراحت شدم اخه شخصیت خودش زیر سوال برد

اره ناموسا برای کارگردان سرشناس و معروفی مثل سیروس مقدم عیب بود

من خودم از بی فیلمی نشستم دیدم چون همرو دیدم وگرنه چس مثغال بدرد نمیخورد باز حداقل منوچهر هادی فیلماش پایان داره این همونم نداشت