2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من ۲۱ سالمه دکتر بهم گفته احتمالا چشمات ثابت بشه عمل کنیم!

دکترا فقط به فکر پولشونن

تا حالا دیدی چشم پزشکا چشم خودشون یا نزدیکاشونو عمل کنن

معلوم نیست چه اینده ای هم داره عملاشون چون عمل جدیدی حساب میشه 

سی و پنج سالگی به بعد هم خشکی چشم شدید میگیرن همشون 

چهل سالگی هم که دوباره همه عینکی میشن 

من که قید عملو زدم 

بعدم همیشه به خودم میگم ادم وقتی مشکل نداره نباید عمل کنه شاید یهو یه مشکلایی تو اینده پیش اومد بگن به خاطر عمل قبلی دیگه نمیشه کاری کرد 

نمیخوام تو دلتو خالی کنما اطرافیان خودم نود و نه درصد عمل کردن عقاید خودمو گفتم 

مرتب میزنی عینکتو؟ من دبیرستان عینکی شدم نزدم بعد یهو چشام چند برابر شد بعد هجده که دیگه دائم زدم چ ...

الان چن سالته و شماره چشمت چنده؟ اخه ادم تو عروسی ها بد میشه

مرتب میزنی عینکتو؟ من دبیرستان عینکی شدم نزدم بعد یهو چشام چند برابر شد بعد هجده که دیگه دائم زدم چ ...

آره اصلا بدون عینک واضح که نمیبینم برا آستیگماتم!خب من ۸ ساله میزنم البته ارثیم هست از دو طرف🤦🏻‍♀️دیگه دکتر گفت سال دیگه بیا ببینم ثابت شده یا نه!

اخه دلیرستان دوره رشده ولی بزرگ شی دیگه ضعیف نمیشه. من الان بعد شش ماه تازه عینکی که دکترم بهم داده بود رو خریدم باهاش صافم میبینم رفتم پیش اپتومتر عوض نشده بود.