2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تجربی کارت با حفظ کردن پیش نمیره باید درک و فهم عمیق داشته باشی بعصی مباحث هم درکشون سخته ولی در کل شیرینه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

اگه خونوادت اجازه میدن برو هر کدوم که بیشتر میدوستی

یه دختر شیطون که عاشق صورتای نچرالهههه  اعتماد به نفسی که بعد زدن کرم مرطوب کننده بهم دس میده با صد کیلو آرایش بهم دس نمیده!!!  

اگه ریاضیت خوب نیست اصلا نرو تجربه خیلی اذیت میشی

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

من تجربی بودم

حقیقتش اینه که اگه با اراده وو برنامه جلو بری آیندتو تضمین کردی هیچ رشته دیگه اینکارو برات نمیکنه

ولی ی چیزی هست اینکه اگه ریاضیت خوب نیست تجربی ریاضی توش نقش خیلی مهم و تعیین کننده ای داره و اینطور نیست ک مثل انسانی درساش حفظی مطلق باشن و محاسباتش کم باشه

اتفاقا دروس محاسباتیش دست کمی از ریاضی نداره

وقتی میگی ریاضیت خوب نبست یعنی فیزیکتم ایراد داره یعنی شیمیتم ایراد داره پس میمونی تو این رشته بری ا ...

شیمیم خوبه چون الانم معلممون کتابو به ۳ قسمت میکنه

شیمی،فیزیک،زیست،اینطوری درس میده

ولی مسئله های فیزیکو بهتر از شیمی حل میکنم