2777
2789
عنوان

تسلا یا ادیسون

385 بازدید | 15 پست

@پسری_نجیب  

چون که اون تاپیک تعطیل شد و خیلی دوست داشتم پاسختون رو بدم مجبور شدم تاپیک بزنم

جدا از این موضوع که تسلا دارای اسکیزوفرنی و وسواس جبری بود 

قبل از اینکه حتی بدونه برق فشار قوی چیه در انگلیس توسط سپاستین فرانتی و کلوین انجام شده بود و اداره استاندارد برق فشار قوی رو اجازه نمیداد  

ادیسون کاشف اثر تومویونیکه که به اثر ادیسون هم معروف هست 

در ضمن اگر ادیسون قرار بود با کسی روبرو بشه و مقابله کنه اون آقای وستینگهاوس بود چون تسلا کارمند وستینگهاوس بود 

ادیسون تسلا رو توی حاشیه نبرد اتفاقا تسلا با دزدی اختراع گالیله فراری باعث شد فراری ازش شکایت کنه و وستینگهاوس قرار دادش رو با تسلا پاره کنه 

بقیه ی حرف هاش در مورد برق رسانی بی سیم و.. حرف های شکست خورده بود 

در ضمن هر جایی که برند سازی صورت بگیره یک موسس و نام وجود داره و تعدادی کارمند مثل ماسک- تسلا. ورساچه- آرمانی و …

قطعا ادیسون تسلا هیچ ثروتی بدست نیورد

موافقم نمیدونم چرا انقدر از تسلا دفاع میشه ایشون خدمات زیادی به مخابرات وایرلس کرده در همون  حد حتی بیشتر هم ازش با واحد تسلا در الکترومغناطیس ازش قدردانی شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم نمیدونم چرا انقدر از تسلا دفاع میشه ایشون خدمات زیادی به مخابرات وایرلس کرده در همون حتی بیشت ...

خب میگن ادیسون از تسلا سو استفاده کرده و پولی که قولشو بهشداده بوددر صورت موفقیت بعش نداده برای همین دشمن شدن

البته من اطلذعاتم خیلی کمه 

Mad Girl _ Be Your Own Queen
خب میگن ادیسون از تسلا سو استفاده کرده و پولی که قولشو بهشداده بوددر صورت موفقیت بعش نداده برای همین ...

من توصیح ‌ دادم کامل توی کپشن اصلی که داستان چی بوده 

من تحقیق نکردم ولی طبق فیلمش متوجه شدم ادیسون آدم خوبی نبوده(من طبق معیار های اخلاقی خودم همچین برداشتی کردم) 

قبل از دیدن فیلم هم از تسلا بیشتر خوشم میومد اینکه با وجود اون همه سختی تسلیم نشد خیلی برام قابل احترامه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خوندم ولی من شنیذه بودم ک تسلا اول کارمند ادیسون بود بعدش شدکارمند وستینگهاوس چرا تسلا پولدار نشد؟ ...

چند تا موضوع وجود داره توی این مسئله تسلا یک مهندس بود طبیعتا برای کمپانی های مختلف کار می‌کرد  اول برای وستینگهاوس کار می‌کرد  

ادیسون هم کارآفرین بود هم کارخانه داشت ، دلایل زیادی داشت که پولدار نشد اولینش این بود مبتلا به اسکیزوفرنی بود ، ممکنه خیلی از درآمدش رو صرف کارهای بیهوده میکرده یا … یکی دیگه از دلایلش این بود که به قول امروزی ها از روی کار دیگران اسکی میرفت 

مثلا همین واحد ‌وبر بر متر که به عنوان واحد تسلا شناخته میشه بر اساس تلاش های یک صرب به نام فرانسیس اوچین بود

در کل تلاش های زیادی کرد ولی نه اونجوری که خیلی خاص و درجه یک بود   

من تحقیق نکردم ولی طبق فیلمش متوجه شدم ادیسون آدم خوبی نبوده(من طبق معیار های اخلاقی خودم همچین بردا ...

قطعا آدم خوبی بوده هیچکس منکر این نیست ولی خب حتما میدونید فیلم ها هم جهت دار گاهی ساخته میشن 

ادیسون از نظر اخلاقی کاری ندارم ولی در کل خیلی به صنعت برق کمک کرده و بسیار آدم با ارزشی هست و همینطور بیزینس من هم بوده  

همینطور که ممکنه از ایلان ماسک یا رییس آمازون هم فیلم بسازن و از خیلی نظر ها آدم های جالبی نباشن 

من توصیح ‌ دادم کامل توی کپشن اصلی که داستان چی بوده 

یه سوال ساده ولی مهم پیش میاد و اون اینه که از کجا معلوم این اطلاعات با قدرت و نفوذ انکار نشدنی ادیسون منتشر نشده باشه!

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
یه سوال ساده ولی مهم پیش میاد و اون اینه که از کجا معلوم این اطلاعات با قدرت و نفوذ انکار نشدنی ادیس ...

این دیگه میشه تئوری توطئه ؛ ما که خودمون داریم شبانه روز با این مسائل کار می‌کنیم برامون واضح هست که کی چیکار داشته میکرده در هر صورت در حق تسلا بی انصافی که نشده هیچ بهش بال و پر هم دادن 

این دیگه میشه تئوری توطئه ؛ ما که خودمون داریم شبانه روز با این مسائل کار می‌کنیم برامون واضح هست که ...

به هر حال احتمالش وجود داره واقعا نمیشه فهمید تمام حقیقت چی هست

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
به هر حال احتمالش وجود داره واقعا نمیشه فهمید تمام حقیقت چی هست

احتمال رو نمیشه منکر شد ولی این مسائل ثابت شده هستن به هر حال اون زمان هزاران نفر شاید بیشتر  از سراسر دنیا توی این پروژه ها کار میکردن  بالاخره اگر چیزی بود درز پیدا می‌کرد جدا از اون دست نوشته و .. مدارک موجود واضحه در کل هم الان خیلی آدم های مهم تر و با ارزش تری از این دو نفر توی دنیا وجود دارن که گم نام هستن 

احتمال رو نمیشه منکر شد ولی این مسائل ثابت شده هستن به هر حال اون زمان هزاران نفر شاید بیشتر  ا ...

کاش همیشه حق با اکثریت بود به هر حال ممنون بابت تاپیک خوبتون و مطالب مفیدی که قرار دادید🌺