2777
2789
عنوان

زندگی بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 27 پست
سپیده دیاری رو به مدت فالو داشتم ولی واقعا دیگه روانی شده بودم از بس هرشب یا مهمونی بود یا مهمون داس ...

منم خیلیا رو داشتم همینجوری بودن انفالو کردم 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب درامد دارن بعدسعی میکنن ظاهر زندگیشونو بهترکنن که درامدشون بالاتر بره این چرخه ادامه داره مردمم ...

اره دقیقا مثلا دوست من اول با ادا بازی شروع کرد بعد گفت سرطان داشتم خوب شدم الانم که ی مدته همش جشن این چیزا 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
وقتی دیده میشن درامد میره بالا درسته؟ الان ملیکا تهامی هروز تبلیغات زیاد داره اونم پولدار شده 

بله عزیزم چرا که نه

یه بلاگر میشماسم قبل بلاگری میخواستی خود کشی کنه

الان بلاگر شده پول پارو میکنه

همین نیکا فلاحی با پولای بلاگریش تونسته بره ترکیخ خونه بخره

بله عزیزم چرا که نه یه بلاگر میشماسم قبل بلاگری میخواستی خود کشی کنه الان بلاگر شده پول پارو میکنه ...

اره هم اون هم نگین فضلی پولدار شدن کاش منم بتونم یه جوری خودمو بکشم بالا چون با بلاگری نمیتونم جور دیگه ب ذهنم برسه ممنون از نظرت عزیزم

اره دقیقا مثلا دوست من اول با ادا بازی شروع کرد بعد گفت سرطان داشتم خوب شدم الانم که ی مدته همش جشن ...

اره اونایی که داستانی دارن مثلا چاقن لاغر شدن یا طلاق گرفتن بازازدواج دارن میکنن ..‌بیشترفالورمیگیرن یا بچه زیاددارن

اره هم اون هم نگین فضلی پولدار شدن کاش منم بتونم یه جوری خودمو بکشم بالا چون با بلاگری نمیتونم جور د ...

خب عزیزم تنها راهش بلاگیریه

حتمنم لازم نیست خودتو نشون بدی

من بلاگرم میشناسم خودشو نشون نمیده روزمره میزارع کلی تبلیغم میگیره

اره اونایی که داستانی دارن مثلا چاقن لاغر شدن یا طلاق گرفتن بازازدواج دارن میکنن ..‌بیشترفالورمیگیرن ...

منم دوتا پشت هم دارم میشه🤔😂

خب عزیزم تنها راهش بلاگیریه حتمنم لازم نیست خودتو نشون بدی من بلاگرم میشناسم خودشو نشون نمیده روزم ...

اخه میدونی خونمم زیاد قشنگ نیس بیشتر از این میترسم شروع کنم 😔بقیه رو میبینم خیلی لوازماشون شیکه من چون بچه دارم همه رو جمع کردم ساده شده خونم 

اخه میدونی خونمم زیاد قشنگ نیس بیشتر از این میترسم شروع کنم 😔بقیه رو میبینم خیلی لوازماشون شیکه من ...

خوب همشون از اول خوب نبود که

نیکا فلاحی پشت بوم دابسمش میگرفت

باید امیدوار باشی اولش سخته بعد پول پارو میکنی

خوب همشون از اول خوب نبود که نیکا فلاحی پشت بوم دابسمش میگرفت باید امیدوار باشی اولش سخته بعد پول ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت لطف کردی ❤️❤️❤️