2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این مسئله من به دنیای قبلی هم اعتقاد دارم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اگه تناسخ نباشه عدالت خدا روی هواس البته من به خداهم اعتقادی ندارم

من به خدا خیییلی اعتقاد دارم و دوستشم دارم 

تناسخ رو کامل نه ولی مطمئنم که دنیای قبلی بوده چون نشونه هم دارم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
پس نتیجه میگیریم امتحان خداست معنی دنیا یعنی جاییی که پست و ناچیزه وگرنه اسمشو بهشت میذاشتن

بعد فک نمیکنی اگه امتحانه اونی ک بدبخت بیچارس به گناه و کفر کشبده میشه اون دنیا هم میره جهنم

اونی ک خوشبخته هم ادم خوبه میشه میره بهشت

واقعا خنده داره

بعد فک نمیکنی اگه امتحانه اونی ک بدبخت بیچارس به گناه و کفر کشبده میشه اون دنیا هم میره جهنم اونی ک ...

امتحان خیلی سختیه

هر کسی ازش سربلند درنمیاد

منم دوس دارم همه پولدار زیبا و خوشبخت باشن ولی کاری از دستم برنمیاد

منظورت از دنیای قبلی زندگی های قبلی ک داشتیه؟

من اعتقاد دارم ما قبلا هم به دنیا اومدیم شاید به عنوان فرد دیگه و... ولی چند تا سوال دارم در مورد همین موضوع که بهشون فعلا جوابی پیدا نکردم 

منظورت عالم ذر هست فک کنم

نه اصلااا به عالم ذر که مایه ذره بودیم اعتقاد ندارم