2777
2789
عنوان

بتا بارداری

150 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من پنچشنبه هفته قبل بی بی چکم مثبت شد همون روز از دادم بتام رو 40بود آزمایشگاه گفت مثبت باردارم اما گفت بعد 48ساعت باز بیا تکرار کن ببینم بتا رفته بالا که امروز شنبه میشد رفتم از عصر جوابش اومد بتام رفته رو 120بنظرتون دیگه مطمئن شم از بار داریم خوب رفته بالا؟ توروخدا اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون میشم میترسم خارج از رحمی باشه وگرنه دکتر آزمایشگاه گفت بتات خوب رفته بالا نرماله

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم صد در صد بارداری عدد بتا هم خوب رفته بالا

واقعا خیلی ممنون بابت راهنماییت آخه من پری های نامنظم دارم اما اگه سیکلم رو 30روزه حساب کنم بعد 9روز تاخیر بی بی چکم مثبت شد بنظرت لقاح دیر بوده آخه واسه دوازده روز تاخیر بتا پایین نیس بنظرت میترسم نکنه خارج از رحمی باشه

بنظرم که خوبه عزیزم مبارکت باشه ❤️ برامنم دعا کن زودی مامان بشم 🙏

انشالله عزیزم به همین زودیا توهم مامان میشی منم دو سال اقدام بود بدون علت باردار نمی‌شدم در اوج نا امیدی بی بی مثبت شد انشالله این حس قشنگ و به همین زودیا شما و همه اونایی که منتظرن تجربه کنن

واقعا خیلی ممنون بابت راهنماییت آخه من پری های نامنظم دارم اما اگه سیکلم رو 30روزه حساب کنم بعد 9روز ...

ببین عدد بتا خوب هست ...همین که عد بتا از ۱۰ بده بالا یعنی بارداری حالا بعد از ۱۲ رو عدد بتا ۱۲۰ بوده که دیگه هیچ شکی ت ش نیست.....برای بارداری خارج از رحم هم انشالله که نیس خیالت راحت باشه برو دکتر یه سونو برات بنویسه تا خیالت راحت باشه که خارج از رحم هم نیس

ببین عدد بتا خوب هست ...همین که عد بتا از ۱۰ بده بالا یعنی بارداری حالا بعد از ۱۲ رو عدد بتا ۱۲۰ بود ...

واقعا ممنونم خیلی از استرسم کم شد آره میخوام هفته بعد برم سونو میگم لااقل زود نرم بگه چیزی دیده نمیشه باز استرس بگیرم بازم ممنون از راهنماییت عزیزم ایشالله به همه خواسته هات برسی❤️

واقعا ممنونم خیلی از استرسم کم شد آره میخوام هفته بعد برم سونو میگم لااقل زود نرم بگه چیزی دیده نمیش ...

فدات عزیزم ممنون....خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نیست انشالله...انشالله تا هفته آینده که میری قلبش هم تشکیل شده باشه....الان احتمالا هفته ۵ یا ۶ بارداری هستی ساک بارداری تشکیل شده جنین هم درحال رشد هست هفته ۷ بارداری هم قلب تشکیل میشه

انشالله عزیزم به همین زودیا توهم مامان میشی منم دو سال اقدام بود بدون علت باردار نمی‌شدم در اوج نا ا ...

قربونت برم عزیزدلم ممنونم منم ۶ سال منتظرم و همسری یکم مشکل دارع منتظر معجزه خدام 🥺

تاریخ رسیدن به آرزوم    00/12/28