2777
2789
واقعا فک کردی کسی که چشم سومش بازه این سایت ها میاد؟  هر کی گفت اره بدون داره دروغ میگه چون ک ...

الان دیگه کسی با دعا و عرفان چشم سومش باز نمیکنه...هر راهی سریع تره اونو انجام میدن...

😐😐😐😐چشم سوم آینده و گذشته رو میبینی بری قبرستون تو یبرا رو میتونب بفهمی چه خبر

تو قبرا مگه چه خبره ؟! 😂  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم سوم چیه عزیزم؟

چشم سوم اندام لوبیایی شکل بین ابروهاس، همه دارن ولی از یه سنی به بعد غیرفعال میشه چون باز باشه خیلیا ظرفیت ندارن، کارشم جذب انرژی اطرافه وقتی بازه اتفاقاتو از قبل انرژیشون میتونی حس کنی

نه اینجورم نیس،چشم سوم با چشم برزخی فرق داره

من کسایی رو میشناسم که چشم سومشون باز هست بله و اعتقاد دارم

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
چشم سوم اندام لوبیایی شکل بین ابروهاس، همه دارن ولی از یه سنی به بعد غیرفعال میشه چون باز باشه خیلیا ...

واقعا هست؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
یه چشم فرضی دقیقا وسط پیشونی که با چله نشینی و گناه نکردن و باز کردن بقیه چاکرا ها این چشم به طور ف ...

معلوم میشه که شما مطالعه در این باره دارید درست گفتید افرین 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...