2777
2789
عنوان

چه بوکونم ؟😢🙍؟

72 بازدید | 3 پست

شاید این سوال من مسخره ترین سوال و دغدغه در نظر شما باشه اما وااااقعا برای من استرس زا و مهم هست😔

من تهرانم و قراره عید از ۲۶ اسفند تا ۵ فروردین بریم شمال ، این مدت خونه مادرشوهرم میمونیم ، به دلیل اختلاف همسرم و مادرم اینا باهم حرف نمیزنن و مادرم هم خونه مادرش میمونه ، من معمولا دو سه ساعت میرم به مامانم سر میزنم و برمیگردم اما عید که میدونم زیاد قراره بمونیم مسلما مامانم میگه چندبار بیا بهم سر بزن ، اول اینکه من خونه مادربزرگم احساس خفگی میکنم انقدرررر که تیکه و حرف بارم میکنن و دوم اینکه همسرم نمیزاره ، الان چطوری مامانمو قانع کنم؟ 

دلیلشم اینه که بیا پسرتو خاله ها ببینن و این حرف ها ، درحالی که همیشه یه تیکه ای بارم میکنن ، از خانواده مادرم متنفرمممم اونا هم همچنین از من ، صرفا بخاطر مامانم میرم اونجا ، بعد که بگم مامان مقدور نیست بیام میگه منو به مادرشوهرت میفروشی! درحالی که خدایی کلللل خاله ها ی من یه ناخن کوچیکه مادرشوهرم نمبشه مادرشوهرم خیلی ماهه ، اما این مقایسه مامانم و توقع زیادش واقعا اذیتم میکنه

ای بابا☹🤦🏻‍♀️

ب مامانت بگو میای اونحا خس بدی میگیری

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اینو بگم که جر وا جرم میکنه ، مامانم شدیدا رو خانواده اش حساسهههههههههه ، اونا تمام جون و عمرش ه ...

وااای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ایش 

آخه ج تیکه ای میندازن اه

مسخره ها

اشکال نداره اسی برو محلششون نده

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)