2777
2789
عنوان

تو دانشگامون

143 بازدید | 9 پست

من خیلی درس خون بودم از اول دانشگاه بعد مرکز توجهم بودم (دلیل خوندم توجه نبودا ولی خب میدیدن میخونم بهم توجه میکردن) بعد الان تو امتحانام من مریض شدم خدایی نشد امتحانام اونجور ک باید بدم یه دوستی دارم ایشون همکلاسیمه درس خونن بعد ی امتحان دادیم ایشون گفتن ۲۰ شده نمره شون بع  بمن گفتن غلط داشتن تعجب کرده بودن ک چطوری بیس شدن بعدش تو گروه کلاسیمون از وقتی بچه ها فهمیدن ایشون بیس شدن اقایون هی میگن خانم فلانی درسش خیلی خوبه خانم فلانی بهمانه بعد ی درس داشتیم استاد نمرات رو پایین داد ایشون از ۲۰ شدن ۱۴ بالاترین نمره هم تو کلاس ۱۶ ونیم بود منم شده بودم ۱۵ ونیم بعد اقایون میگفتن حالا ک خانم فلانی شده ۱۴ پس ۱۴ رو بیس بگیریم و...

خلاصه  خیلی هی چپ میرن راست میرن میگن اینو در مورد خانم فلانی میدونم حرکت من بچه گانه هس اما حسودیم میشه دست خودمم نیس انگار دوس دارم فقط خودم مرکز توجه باشم😪خواهرا میشه راهنماییم کنید برام مهم نباشه؟ 

اینم بگم ترم یکم تازه و میدونم بخاطر تازه اومدن ب دانشگاه هس ولی بدم میاد هی اقایون اینو میگن(در ضمن دوستمم خیلی دوستش دارم)

ب ترم ۸ ک برسی میفهمی اصلا نباید سر اینچیزا حرص میخوردی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد عجیب 

پس چرا دانشگاه ما کسی به درس خونا توجه نمیکنه کلا هرکی با رفیق خودشه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

طبیعیه.. ترم یک و دو همه این حسو دارن.. بعد تو ترم ۸ نمره عادی ترین چیز میشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.