2777
2789
عنوان

عکس پرسینگم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 94 پست

درد خیلی بدی داره من که تا زد مغز سرم سوت کشید

البته من نزدیکه دوساله زدم

اما اسی خیلی مواظب باش سریع عفونت میکنه مال من دوبار عفونت کرد اوایل که باعث میشه بینیت به شدت ورم کنه اما بعدش کم کم خوب میشه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
درد خیلی بدی داره من که تا زد مغز سرم سوت کشید البته من نزدیکه دوساله زدم اما اسی خیلی مواظب باش س ...

چکارکنم عفونت نکنه و اگر عفونت کرد چ کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جور میتونید بدنتونو سوراخ کنید من دلش ندارم.  مبارکت باسه دماغ قشنگ 😁بینیت عالی بود و یه ن ...

چجوری فیسمو دیدید😁😍من انقد غبغبمو دوست دارم تنها نقص تو بدنمه ک دوست دارم و اصلا بینیمو دوست ندارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نزار اون پرسینگ به بینیت بچسبه سعی کن حرکتش بدی مال من الان خیلی خوبه راحت درمیارم و میزارم بعضی وق ...

میشه عکسشو بذاری

درد خیلی بدی داره من که تا زد مغز سرم سوت کشید البته من نزدیکه دوساله زدم اما اسی خیلی مواظب باش س ...

پس فكر كنم من خيلي خوش شانسم

نه درد داشت

نه خون اومد 

نه عفونت كرد 

نه ورم كرد

هيچي ،

مثل سوراخ كردن گوش بود

من فک کنم از حموم رفتن واسم عفونت میکرد اوایل مثلا صابون و شامپو خورده بود بهش فکر کنم

اگه عفونت کنه باید چرک خشک کن و بروفن بخوری فقط همین

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
پس فكر كنم من خيلي خوش شانسم نه درد داشت نه خون اومد  نه عفونت كرد  نه ورم كرد هيچي ، ...

اره احتمالا خوش شانس بودید

باشه بزار برش و اینا بزنم صورتمو خخخخخ

😂😂😂

چه جور میتونید بدنتونو سوراخ کنید من دلش ندارم.  مبارکت باسه دماغ قشنگ 😁بینیت عالی بود و یه ن ...

چه جوری میشه غبغبو آب کرد؟ 

بدون جراحی میشه؟ 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧