khanoomiiiiiii مدیر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 عنوان عکس پرسینگم😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 94 پست پست اول میذاشتم میرفت تو گوگل بیاید پست بعدی براتون میذارم جنسش طلاس زدنش بشدت درد داشت با آنژیوکت زد خیلی خون اومد روز سومه و هنوز درد داره و خونآبه پس میده تجربه هم داشتید بگید نظرتونم بگیدخودم گفتم اینجا بزنه میخواست یکم پایین تر بزنه تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 1400/11/30 | 14:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bts_ot7 عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 15256 زیاد درد داره من یه جیغی زدم کههههه اگ اینطوریه خدا میدونه کوک بچم چی کشیده؟!😐🧑🦯💔البته اون بیدی نیس ک ب این بادها بلرزه😐🧑🦯 ' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌
sooggaannd عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 18730 زیاد درد داره من یه جیغی زدم کههههه واای منصرف شدم به کل😂نمیدونستمم خدایا شکرت🤲🍃
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22323 مباركت باشه عزيزم قشنگ شدهمن چند سال پيش بينيمو زدم با همون دستگاه تفنگيا كه گوش سوراخ ميكنن، زد .دردش يه لحظه بود مال منم جواهره نگينش، خيلي دوسش دارم
مامانهپسرا عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 3054 مگه پاکستانیا چشونه؟😐 چیزیشون نیست چون طرز پوشش و لباسشون با ما فرق داره گفتم به فرهنگ خودشون خیلی هم عالی هستن ولی به فرهنگ ما نمیخورن😊 خدا
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 مباركت باشه عزيزم قشنگ شده من چند سال پيش بينيمو زدم با همون دستگاه تفنگيا كه گوش سوراخ ميكنن، زد . ... برای من نگینش جواهر نیست خود جنس سوزنش طلاس تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 مباركت باشه عزيزم قشنگ شده من چند سال پيش بينيمو زدم با همون دستگاه تفنگيا كه گوش سوراخ ميكنن، زد . ... برای شمام خیلی ظریف و قشنگه مبارکتون باشه قشنگم تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22323 برای شمام خیلی ظریف و قشنگه مبارکتون باشه قشنگم مرسي عزيزمواسه من يه قطره خون هم نيومد
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 منم میخام دماغم عمل کنم😭😭😭😭 ایشالا عمل میکنید عزیزم تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
دریای_پر_موج عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 815 مبارکه بانو بینیتون هم خوب شده پیش کدوم دکتر عمل کردین؟
مامانهپسرا عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 3054 سلیقه هرکی فرق داره! پیرسینگ خیلیم جذاب و قشنگه😐🧑🦯 و اینک پاکستانیها چیکا کردن ک یادشون افتاد ... چه دنبال حاشیه اید شما!!!خب پاکستانیها و هندیها اکثرشون پرسینگ بینی دارن بخاطر این یادشون افتادم!!!واینکه بنظرم پرسینگ بالای چاک سینه خیلی شیکهوبعضی اوقات پرسینگ ناف خدا
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 مرسي عزيزم واسه من يه قطره خون هم نيومد واس منو ک زد عادی نشسته بودم یهو یه قطره خون ریخت روی دستم تا بیام ببینم خونه به قطره دگ هم ریخت دوتا دستمال کاغذی پر خون شد تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 مبارکه بانو بینیتون هم خوب شده پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ شهاب الدینی مازندران تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
khanoomiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15947 ببینی عمل کردی؟؟ یس تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
خانمموفق عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 4658 چه جور میتونید بدنتونو سوراخ کنید من دلش ندارم. مبارکت باسه دماغ قشنگ 😁بینیت عالی بود و یه نکته دیگه فیست خیلی خوبه غبغب و اب کتی عالی ترهم میشه ❤️