2821
2789

بله من خودم دست زدم و یه توده زیر پوست بود که متاسفانه سرطانی بود ولی خیلیییی از توده ها مشکلی ندارن. حتی ممکنه یه کیست ساده باشه. ولی باید سونوگرافی برید که خدای نکرده مشکلی نباشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله من خودم دست زدم و یه توده زیر پوست بود که متاسفانه سرطانی بود ولی خیلیییی از توده ها مشکلی ندارن ...

لازمه حتماً برم دکتر؟ همینجوری برم سونوگرافی میشه؟

بله من خودم دست زدم و یه توده زیر پوست بود که متاسفانه سرطانی بود ولی خیلیییی از توده ها مشکلی ندارن ...

عزیزم شما جراحی کردین؟با نمونه برداری دقیقا مشخص میشه بدخیم هست یا خوش خیم؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم شما جراحی کردین؟با نمونه برداری دقیقا مشخص میشه بدخیم هست یا خوش خیم؟

بله نمونه برداری مشخص میکنه. من جراحی کردم ولی چون خیلی دیر نشده بود فقط توده رو برداشتن

بله نمونه برداری مشخص میکنه. من جراحی کردم ولی چون خیلی دیر نشده بود فقط توده رو برداشتن

خداروشکر .انشاله که همیشه سلامت و تندرست باشی.من نمونه برداری کردیم هنوز جوابش نیومده خیلی استرس دارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خودتون فهمیدین؟ درد هم داشت؟ علائم چی داشتین

درد داشتم ولی ن زیاد ی کم دست میزدم لمسش میکردم

خداروشکر .انشاله که همیشه سلامت و تندرست باشی.من نمونه برداری کردیم هنوز جوابش نیومده خیلی استرس دار ...

قبلش سونو کردید؟ جواب سونو چی بود؟ ایشالا که هیچی نیست عزیزم