2777
2789
عنوان

فکر خودکشی

140 بازدید | 20 پست

واقعا خیلی تلاش کردم شوهرمم دوس دارم یه بچم دارم دیگ کسیو ندارم اما خستم از خیانتاش هبچ راهی نیست نگین ولش کن واقعا سخته تا خیانت نبینی نمیفهمی واقعا هر چی فکر کردم نه راهی هیت نه جایی به اندازه کافییی صبر کردم بخشیدم حتی تو اوج خوشی ک بهش دادم خیانت دیدم نگین خودتو عوض کن شاید مشکل تو باشی نه من همه جوره امتحان کردم و جالبه ک میگه دوست دارم من نمیدونم این چجور دوست داشتنیه

این همه جوره امتحان کردن یعنی چه کارایی؟

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین مشاوره

شوهر من همش میگه دوست دارم زبونش همینه یسره گول میزنه آدمو هیچ اعتمادی نمونده همین الانم بریم میگه نه من زنمو دوسش دارم از ابناست ک میزنه زیر همه چی دروغ میگه😪

شوهر من همش میگه دوست دارم زبونش همینه یسره گول میزنه آدمو هیچ اعتمادی نمونده همین الانم بریم میگه ن ...

بهش بگو خوشت میاد منم برم با مرد جماعت بپرم بیام بگم دوست دارم از بس که ساکت موندی

این همه جوره امتحان کردن یعنی چه کارایی؟

ینی خیانت کرد گفتن لابد محبت نمیبینه محبت کردم ینی میگم عاشقشم دوسش دارم آدم با کسی که عاشقشه چجوری رفتار میکنه!من حتی تازه عروس بودم این رفت با یه زنی ک بچه داره پتوشو میگرفت میرفت جدا از من میخابید من میرفتم خودم پیشش😔

ینی خیانت کرد گفتن لابد محبت نمیبینه محبت کردم ینی میگم عاشقشم دوسش دارم آدم با کسی که عاشقشه چجوری ...

همیشه ما از نظر خودمون خیلی کارا میکنیم و واقعا هم میکنیم 

اما کار درست یا غلط؟

از چاله در نیومده باشیم افتاده باشیم تو چاه؟

پیش مشاور برید حتما عزیز دلم 

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
بهش بگو خوشت میاد منم برم با مرد جماعت بپرم بیام بگم دوست دارم از بس که ساکت موندی

خودش میدونه من اینکاره نیستم بسکه خیانت دیدم بهش گفتم یه فکر بکن اگ من بشم مثل خودت پس فرق من با تو چیه من خودشو دوس دارم فقط لعنت بهم