2821
2789
عنوان

سوال

136 بازدید | 20 پست

وقتی یکی رو خیلی دوست دارید چطوری باهاش رفتار میکنید بهش ابراز علاقه میکنید و بهش میگید یا مثل من خول بازی در نیارید و اذیتش میکنید و فکر میکنید اونم شما رو همین قدر دوستون داره و ترکتون نمیکنه یا بهش نشون نمیدید که چه قدر دوستش دارید یا اینکه انقدر بهش وفادار میمونید حتی اگه اون بهتون بی محلی کرد بازم دوستش دارید طوریکه خودتون اذیت میشید .

تجربه بهم ثابت کرده هرچی سرد و بی محلی کردن بیشتر عاشقت میشن و اینکه نباید عشقتو بهش ثابت کنی من براش خیلی خوب بودم همه جوره پشتش بودم ولم کرد رف دنبال اشغالایه دورش پس خودتو براش نکش

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=227224037]هر کار بکنی اون ترکت می کنه  البته اگه عاشق واقعی باشه نه  که فهمیدن اینم خیلی سخته  ...[/QUOTE

اونم دوستم داره منتها اینکه از کجا بدونیم واقعیه ؟؟

[QUOTE=227224037]هر کار بکنی اون ترکت می کنه  البته اگه عاشق واقعی باشه نه  که فهمیدن اینم ...

نمی دونم فهمیدنش خیلی سخته 

من یکی رو که خیلی دوستش داشتم و عاشقش بودم و فکر می کردم اونم عاشقم هست و دوستم داره منو ترک کردو رفت، رفت با آشغال های دورو برش 

نمی شه هیچ وقت فهمید 

ههههییی خدا مثل من 🥺

اره ولی خب بدبخت بود نفهمید غصه کم سعادتی دیگرانو ما نباید بخوریم😒😂

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
هر کار بکنی اون ترکت می کنه  البته اگه عاشق واقعی باشه نه  که فهمیدن اینم خیلی سخته  ...

دوست داشتن واقعی رو باید ثابت کرد وقتی که طرف مقابلمون سرد شده یا اینکه اگه خودش واقعا دوستمون داشته باشه هیچ وقت نمیره؟؟

تجربه بهم ثابت کرده هرچی سرد و بی محلی کردن بیشتر عاشقت میشن و اینکه نباید عشقتو بهش ثابت کنی من برا ...

چرا نباید دوست داشتن واقعی رو بهش ثابت کنیم

چرا نباید دوست داشتن واقعی رو بهش ثابت کنیم

چون مطمئن میشه از عشقت و همش اذیتت میکنه💔😞

اذیت کردنم ی نوع دوست داشتنه ؟؟

نه دورت بگردم ولت کنه بره 

خوردت کنه جلو دیگران دوست داشتن نیس من بخاطرش مریض شدم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز