2777
2789
هرکسی یه سرگذشتی داره  منم سرگذشتمو بگم شاید گریه تون بگیره  ولی چه میشه کرد ؟

زندگی هر کسی برا خودش یه زمانه فقط باید اخرشو برا خودت قشنگ کنی مث این آقا هاتف که زندگی خودشو بچه هاشو نجات داد 

زنش روانی بود با دوتا بچه مجبور بود بسازه ولی دیگه راحت شد طلاق گرفته و بالا سر بچه هاشه

خانمش توشر ایط خوبی بزرگ نشده بود مریض بود وشوهرش زجرداده بود البته ناگفته نماند بدون شناخت عقاید همدیگه زود عقد کرده بودن واختلاف داشتند، ایشون مذهبی و خانمش یکم فرق داشت معلومه به مشکل میخورن، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا آخرش نخوندم حوصلم نکشید  آخرش چی میشه اسی؟

طلاق گرفتن از هم ولی زنده با کمال پررویی بازم می‌ره خونه این آقا هاتف که من آواره ام و اینا ولی بعدش می‌ره جشن طلاق میگیره..

خانمش توشر ایط خوبی بزرگ نشده بود مریض بود وشوهرش زجرداده بود البته ناگفته نماند بدون شناخت عقاید هم ...

فقط من اگه جای آقا هاتف بودم اون کسی که این دخترو بهم معرفی کرده بودو میگف مذهبی ان خانوادش سر از بدنش جدا میکردم

فقط من اگه جای آقا هاتف بودم اون کسی که این دخترو بهم معرفی کرده بودو میگف مذهبی ان خانوادش سر از بد ...

طرف حرفی زده شما چرااعتمادکنی بدون تحقیق، مقصر90درصدخودماانسان هایم که انتخاب میکنیم، چطور اعتمادکرده به حرف اون خانم، تصمیم گیرنده اصلی خودمونیم، قبل ازدواج خیلیاز ادما بدون تحقیق وارد زندگی شدن

طرف حرفی زده شما چرااعتمادکنی بدون تحقیق، مقصر90درصدخودماانسان هایم که انتخاب میکنیم، چطور اعتمادکرد ...

آخه طرف گفته یه دختر خوب میشناسم ولی خب این دختره آدم دو رویی بوده هم خودشو خوب جلوه می‌داده هم آقا هاتف بدبختو کتک میزده

چرا نیست شرایط زندگی بدباشه رو روان آدم تاثیرمیزاره

من پسر خاله هام درسشون خوب بود باباشون تو سن کم بهشون گفت خودتو باید خرج خودتونو دربیارید

رفتن تو مواد فروشی و الان دوتاشون زندانن یکیشونم زندگیش داغون

شرایط خانواده خیلی تاثیر داره