یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان
من جلو موهام رو یک بار رنگ کردم.. قهوه ای تیره.. خیییلی پشیمون شدم.. تو سن 18 سالگی الان جلو موهام سفید شده.. همشم ب خاطر رنگیه ک گزاشته بودم😢
فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍