2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

3905 بازدید | 25 پست
من دیروز رفتم دکتر زنان...همون دکتری بود که قبلا که سزارین شده بودم و دخترم تو سی و پنج هفتگی به دنیا اومده بود اما متاسفانه پنج دقیقه زنده بود و بعد فوت کرد ..دکتر م گفت تو چسبندگی شدید جفت داشتی و ممکنه تو زایمان بعدی تم اینجوری بشه .کسی از چسبندگی جفت اطلاعاتی داره....ممکنه سر عمل بمیرم...شوهرم با این اوصاف نمیزاره حامله بشم میگه اگه یک درصد هم احتمالش باشه خودت چیزیت بشه نمیزارم....راستی به نظرتون میتونم از رحم اجاره ای استفاده کنم
پریتار جان منم جسبتدگی دارم دکترن گفته رحمو درمیاره نیسه بگی چکار باید کنم

ببین فقط باید توکل کنیم..من اصلا نمیدونم چکار باید بکنم از طرفی این دفعه که حامله شدم واقعا خدا خواست چون شش سال نازایی داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط باید توکل کنیم..من اصلا نمیدونم چکار باید بکنم از طرفی این دفعه که حامله شدم واقعا خدا خواس ...

عزیزم هنوزم تو سایتی؟

اگه میتونی یه خبری از خودت بده تو این بارداریتم چسبندگی داری؟

من جفتم قدامیه و ۱۴ هفتمه خیلی نگرانم که چسبندگب جفت بگیرم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم هنوزم تو سایتی؟ اگه میتونی یه خبری از خودت بده تو این بارداریتم چسبندگی داری؟ من جفتم قدامیه ...

سلام عزیزم ..تو این بارداری تو داپلر چسبندگی نشون نداده..اما باید ببینیم موقع سزارین چه پیش میاد

سلام عزیزم ..تو این بارداری تو داپلر چسبندگی نشون نداده..اما باید ببینیم موقع سزارین چه پیش میاد

سلام گلم خوب خداروشکر انشالله هیچ اتفاق بدی نمی افته

منم جفتم قدامیه میترسم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
برا کسایی که قبلا سزارین داشتن جفت قدامی ریسک چسبندگی جفت به محل بخیه بیشتره 

ببخشید شما سر بارداری قبلی هم جفتتون قدامی بود؟ 

اگر چسبندگی دیش بیاد نمیشه کاریش کرد حتما باید دربیارن رحم رو؟

ببخشید شما سر بارداری قبلی هم جفتتون قدامی بود؟  اگر چسبندگی دیش بیاد نمیشه کاریش کرد حتما بای ...

نه قدامی نبود الان هم ۳ بار سونو دادم گفتن چسبندگی نداری هر چند پایین همشون ی کامنت گذاشتن که چسبندگی تا زایمان رو نمیشه ۱۰۰ درصد رد کرد

هر چسبندگی هم احتیاج به درآوردن رحم نداره بستگی به شدت و میزان چسبندگی و مهارت دکتر داره خیلیا بودن که چسبندگی داشتن ولی رحمشون هم حفظ شده

نه قدامی نبود الان هم ۳ بار سونو دادم گفتن چسبندگی نداری هر چند پایین همشون ی کامنت گذاشتن که چسبندگ ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.وای خیلی ریسکه پس.من به اندازه کافی مشکلات شدید توی بارداری دارم،انقباضای شدید میگیرم که دارو هم جواب نمیده،دیگه این یکی هم اضافه شد

ممنون که جواب دادی عزیزم.وای خیلی ریسکه پس.من به اندازه کافی مشکلات شدید توی بارداری دارم،انقباضای ش ...

خواهش میکنم چند وقتته؟ برا انقباضاتت دارو چی مصرف میکنی؟چسبندگی برات تشخیص دادن؟mri دادی؟

خواهش میکنم چند وقتته؟ برا انقباضاتت دارو مصرف میکنی؟چسبندگی برات تشخیص دادن؟mri دادی؟

عزیزم باردار نیستم در حال تحقیقم ببینم میتونم اصلا باردار بشم با این وضع یا نه.😢😭 برای انقباضام تو بارداری همه جور دارو داشتم ولی اصلا نه تعدادش نه شدتش کم نشد.

Mri الان که باردار نیستم برم،تشخیص میده میزان چسبندگی رحم رو؟یا باید در بارداری رفت تا معلوم بشه جفت چه قدر چسبیده؟

عزیزم باردار نیستم در حال تحقیقم ببینم میتونم اصلا باردار بشم با این وضع یا نه.😢😭 برای انقباضام تو ...

الان باردار نیستی پس چسبندگی جفت نداری جفت تو بارداری شکل میگیره چسبندگی لوله های رحمی اگه داری یه چیز دیگه است ک خفیف باشه با عکس رنگی باز میشه

بارداری قبلیت چی شد موفق بود یا نه؟

الان باردار نیستی پس چسبندگی جفت نداری جفت تو بارداری شکل میگیره چسبندگی لوله های رحمی اگه داری یه چ ...

بله عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر خدا خیلی رحم کرد بهم و بچه ام دنیا اومد.

چه ریسکیه،باردار بشی و تازه بفهمی چسبنده است. من جفتم قدامی هم بود اون موقع.