2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روز ۱۲ آی یو آی بی بی زدم منفی بود ولی خب درستش اینه روز ۱۴ بزنی؛بهتره که اصلا بی بی نزنی چون تو ...

الان شما نی نی داری؟  فردا روز 15 iui هست میترسم بزنم دوباره تو ذوقم بخوره, چهارشنبه موعدم هست(فردا روز 28ام هست) دیگه صبرم تموم شده! ماه های قبل صبرم بیشتر بود ولی این ماه چون iui رفتم دوست دارم زودتری بدونم چه خبره

نه عزیزم متاسفانه برا من منفی شد 

بار اول بودiui رفته بودی؟ منم امروز تست زدم منفی شد, البته مارک لاوین رز داشتم که خط cهم خیلی کمرنگ بود, نمیدونم این مارکه چرا اینطوریه, باید 1مارک دیگه بخرم 

چون درصدش خیلی پایینه دکتر گفت بهتره هزینه نکنی

اره ولی خب خیلیا با همین iui نتیجه میگیرن, بنظر من با1دکتر دیگه هم مشورت کن, البته هر دور خودت صلاح میدونی, مگه چند هزینه کردی؟ من بیمارستان مادر و کودک شیراز 700 و خرده ای شد