2777
2789
عنوان

یه چیزی بهم بگید برم بکپم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 37 پست
اوووو نه دیگه اینقدر بد🥲 دناه دالم

😂😂به این فکر کن که از اون طرف سخت بیدار میشیا

شاید راضی شد مغزت

حالا منو بگو دارم از گشنگی نصف میشم ولی عصبیم غذا بخورم نابو میشم ولیییییی گشنمهههههههه خوابم نمیبره

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوس

خوسبم نمیبره 

خدا بگم اون کسی که این حرفو زد چکار کنه

تو تاپیک پربازدیدها میگفت از ساعت ۳ تا ۵ تو آینه نگاه نکنید همین حالا دستشوییم گرفته از ترس آینه نمیرم😒

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
کار کیکه عزیزم؟    

نه کار توعه  

هار هار هار هار هار  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
نابیوننللوتاززییل

🤕🤧🥲

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
خانومی برو بخاب وگرنه لولو میقولت ها

بی عددددب😢😢

خوسبم نمیبره  خدا بگم اون کسی که این حرفو زد چکار کنه تو تاپیک پربازدیدها میگفت از ساعت ۳ تا ...

عامو بی برو خودتونو میدید می‌ترسیدید همین بی برو جیشت کن صبح شوهرت میاد نمی‌زاره بخوسبی 🤣

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
دمپایی ابری خیس من کو

خشک شد دیگه  خخخخ

منم باس ۸ پاشم😂 بکپ دیگه عزیزم 🙂😐

خودتم بکپ جانم 😂😂

😂😂به این فکر کن که از اون طرف سخت بیدار میشیا شاید راضی شد مغزت حالا منو بگو دارم از گشنگی ...

باشه حالا فکر میکنم خدا کنه راضی بشه🥲

منم هم گشنمه هم دشویی دارم