2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم

386 بازدید | 54 پست

هر شب به فکرش میرم تا صبح نیشم بازه 

پاداش کدوم کار خوب منی تو؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم خیلی دوست دارم😂😄😆

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺
اها

😑

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

دوس پسرت ؟

اره😍

منم خیلی دوست دارم😂😄😆

😂😂