خونه نخریده نامزدم بعد بهش میگم بخر میگه من خودم میتونم بخرم نگران خرجام نباش بعد خیلی چیز میز گرون میخره ریختو پاش یا مثلا امشب به داداشش میگفت :/برات گوشی ۱۳ بگیرم مامانش گفت نمیخواد تو این گرونی ولی اون همچنان داشت توضیح میداد(تازه گوشی داداششو عوض کرده بود)🥲بنظرتون ب من مربوط نی؟
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
کاملا به تو مربوطه وظیفه ای در قبال گوشی خریدن برای برادر نداره اینو میتونی با ارومی باهاش حرف بزنی و بگی که باید اول به زندگی خودتون برسید و الویت خودتون باشید
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........