2777
2789
عنوان

مردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 68 پست
میدونی قضیه چیه این روزا واقعا ظاهر مهمه برا اینکه طرف تمایل داشته باشه باطن طرف مقابلش رو بشناسه و ...

بله👌

همه چی مهمه ......

کلا هر کی با هر چهره و اخلاقی  به دل یکی میشینه ..........👌

.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا همه چی مهمه     الان من خودم بخوام بگم ......ظاهر طرف به دلم باید بشینه هر چی ک باشه ...

ببین همه آدما همینن

پس اینکه بگیم ظاهر مهم نیست باطن اولویته دروغه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
چه رود قضاوت می‌کنی ، اگه خوشگلترین دختر دنیا هم باشه ، بازم فقط ده درصد دختر مورد علاقه منو داره ، ...

مقصر دوستمون نیست که عصبانیه

شما ناراحت نشید

اولویت ها جامعه بر اساس ارزش های ظاهری ترتیب بندی شده و این باعث میشه مثلا منی که متوسطم توی رتبه های پایین تر برا شانس های بهتر قرار بگیرم

نه فقط مساله ازدواج خیلی مسایل دیگه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.