2777
2789
عنوان

مردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 68 پست
والا راست میگم ، ...درون یک زن برام خیلی خیلی جذاب تر از ظاهرش هست ، چون این روح ادماست که نیاز بهم ...

چی شد؟درون مهمه اما ظاهر باید ب دل بشینه 

خو اول ظاهر ب دل میشینه بعد پی میبری ب درون 

الکی الکی حرف نزنین ک درون مهم تر از ظهره 

مرسی 

اه 

شبخوش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نظر شما در مورد صیغه و زن دوم و سوم اگر در راه خدا باشه چیه؟؟

خدا میگه به همون یکی که دارید اکتفا کنید چون نمیتونید عدالت برقرار کنید

صیغه را هم گفته ذلک لمن خشی العنت منکم برا کسیکه که کنترلی نداره روی خودش

نظر من اینکه بد بده

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر
من متعقد هستم نصف مردا هوس بازن!!! چونکه کلی دلیل وجود داره برای اثبات.‌ اول: گفتم که ی فرد میاد ت ...

اسی تعلیق میشی ها 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
والا راست میگم ، ...درون یک زن برام خیلی خیلی جذاب تر از ظاهرش هست ، چون این روح ادماست که نیاز بهم ...

خوب دوست خوبم تا ظاهر طرف به دلت نشینه حاضر نیستی وقت بزاری ببینی باطنش چجوریه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
چی شد؟درون مهمه اما ظاهر باید ب دل بشینه  خو اول ظاهر ب دل میشینه بعد پی میبری ب درون  ا ...

من موافق بودم با نظرشون 

میدونی چرا؟ چون ظاهر مهم هست باید به دلت بشینه 

ولی اخلاقه ک همیشه باعث میشه عاشق بشی .......

اخلاق کلا یه جور دیگه جذب میکنه 

ولی ظاهر هم خیلی مهمه ک به دل بشینه

کلا همه چی مهمه

.....

چی شد؟درون مهمه اما ظاهر باید ب دل بشینه  خو اول ظاهر ب دل میشینه بعد پی میبری ب درون  ا ...

چه رود قضاوت می‌کنی ، اگه خوشگلترین دختر دنیا هم باشه ، بازم فقط ده درصد دختر مورد علاقه منو داره ، و نود درصد دیگه ، درونش ، منطقش ، فهمش و....است ....نیازی نیست باور کنی ، باورم نکردی درکت می کنم‌

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778
خوب دوست خوبم تا ظاهر طرف به دلت نشینه حاضر نیستی وقت بزاری ببینی باطنش چجوریه

کلا همه چی مهمه   

الان من خودم بخوام بگم ......ظاهر طرف به دلم باید بشینه هر چی ک باشه باید به دل من بشینه  ...اخلاق هم خیلی مهمه .....  

.....

من موافق بودم با نظرشون  میدونی چرا؟ چون ظاهر مهم هست باید به دلت بشینه  ولی اخلاقه ک هم ...

میدونی قضیه چیه

این روزا واقعا ظاهر مهمه برا اینکه طرف تمایل داشته باشه باطن طرف مقابلش رو بشناسه و اگه کسی ظاهر باب میلی نداشته باشه شاید هیچ وقت فرصت این پیش نیاد کسی زیبایی های درونش رو کشف کنه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
چه رود قضاوت می‌کنی ، اگه خوشگلترین دختر دنیا هم باشه ، بازم فقط ده درصد دختر مورد علاقه منو داره ، ...

امااااااا تا ظاهر ب دلت نشینه ب باطن پی نمیبری 

پس برو بخواب شبخوش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز