سلام دوستان عزیزم، من امروز عضو شدم، به خاطر تایپیکی که زده بودین، منم میخوام مشکلی که دارمو بهتون بگم تاذشاید بتونید راهنماییم کنید، اسمم سوگل هست، منو همسرم یک ماهه ازدواج کردیم،پدرشوهرم خونه خریدو با لباس عروس اومدم خونه خودمون،من 18سالمه و همسرم 30سالشه،همسرم خیلی فعال هست،به جرأت میتونم بگم که ما هرروز 3بار رابطه داریم، اونم هردفعه 1ساعت طول میکشه،من از لحاظ جسمی لاغر و ضعیف هستم، اما همسرم بوکسور هست و توانایی خیلی بالایی داره،آلت و بیضه هاش هم خیلی بزرگه خیلی عذاب میکشم،هرروز 2بعضا روزهای تعطیل 4بارهم میشه، یعنی کل روز من بین زمین و اسمون معلق میچرخمو 20بارسروته میشم، حین رابطه هم بدنمو گاز میگیره و کبود میکنه،هر بار دوساعت این برام شده کابوس،بهم میگه جوراب شیشه ای مشکی بپوش، کف پامو بو میکنه و لیس میزنه، هرروز چشام پر اشکه، هرروز باید درد بکشمو فریاد بزنم،اخه س ک س کردنش عادی نیست،نه قرص مصرف میکنه نه ک ان دوم،اوایل تنه التشو با کمربند میبست بعد ها اعتراض کردم دیگه نبست اما تو زمان انزالش تاثیری نکرد، دوساعت طول میکشه ارضا بشه، من هربار دچار ارگاسم های پی در پی میشم، نمیدونم چیکارکنم،بهش گفتم عصبانی شد،از سرکار که برمیگرده، منو میبره حموم، میایم تو اتاق تا دوساعت دیگه، یکبار هم نصفه شب، یکبار هم صبح قبل اینکه سرکار بره،لطفا راهنماییم کنید شاید کسی ندونه من چی میکشم، اما گاها فکر طلاق به سرم میزنه،نه میتونم بگم که مریضه نه میتونم برم پیش مشاور، تازه یکبار بهش گفتم که حتما مشکل دیر انزالی داره، باهام دعوا کرد و سر همون قضیه قرص هم مصرف کرد 1/5ساعت منو شکنجه داد، که بیهوش شدم و فشارم اومد رو 6برد بیمارستان سرم زدن، تازه رابطه دهانی و انال هم میخواد، که زیربارش نمیرم😭😭همسایه ها هم صدای گریه هامو میشنون😭میخوام به خانواده ام بگم بی سرو صدا طلاقمو بگیرن دیگه تحملشو ندارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖