2777
2789
عنوان

یعنی راست میگه؟!! 😔

270 بازدید | 38 پست

بچه ها دوست پسرم که دکتره، حدود یک ساعته که تو واتس اپ آنلاینه ، تیپش یه جوری نیستش که زیاد اهل چت و گفتگوی طولانی باشه و البته شاید چون نسبت به من بی تفاوته برداشت من این بوده ، ولی دو سه شبه که زیاد آنلاینه،حالا بهش پیام دادم تیک آبی میزنه ج نمیده ، دوباره پیام دادم ، آخرش نوشتم دکتر جان، قشنگه؟ ) منظورم این بود که دختری که داری باهاش چت میکنی قشنگه، نوشت : دستم بنده فامیلمون مریض شده ، منم نوشتم فک کردم با دختر چت میکنی ببخشید و شب بخیر گفتم که بازم جواب نداد. یعنی راست گفته ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه ما اینجاست که وقتی به کسی پیام میدیم سین میکنه و جواب نمیده دیگه ول نمی کنیم بازم ادامه میدیم و طرف مقابل فکر میکنه خیلی آدم مهمیه 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اشتباه ما اینجاست که وقتی به کسی پیام میدیم سین میکنه و جواب نمیده دیگه ول نمی کنیم بازم ادامه میدیم ...

به نظر من رفتار بی ادبانه ایه و از اول هم این اخلاق رو داشت و میگه من همینطوری ام