می خوام هر سه تاشو شرکت کنم به امید خدا ولی نمی دونم برای کدومش جدی تر وقت بذارم. به نظرتون کدومش بهتره؟
1.استخدامی قوه ی قضائیه به عنوان مددکار اجتماعی
2.استخدامی آموزش پرورش به عنوان معلم ابتدایی
3.ازمون کارشناسی ارشد رشته ی روانشناسی
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
نه اگه کارت خوب باشه برات همیشه جایگاه اجتماعی و شغل هست. ضمن اینکه روانشناسی تعدد زیر شاخه زیاد داره و اگه تخصصی کار کنی عالیه. مثلا من خودم ترجیهم روانشناس کودک و نوجوانه
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
نه خب نخوندم. کی هست آزمونش؟ آخه چیزی وقت نیست ثبت نامش شروع شده