2789
عنوان

تتوی پسرا😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 70 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گردنم خیلی خوبه کلا هرجارو بشه گاز بگیرن خوبه بنظرم😅

😂آره 

براش شرط میزارم که گردنو بزنه 

و شرط بعدیمم این بود که اجازه بده برای لاک بزنم اراییشش کنم😁😁😁😁عاشق اینکارم صورت ماهشو آرایش کنم🤣🤣🤣🤣🤣اونوقت پسرا میدزدنش شوشومو

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

نه خیر شما خون اهدا نکردی  کسی که تتو داره نمیتونه اینکارو بکنه

جناب بهروز جونز از استاد و بزرگای تتو تو دانشگاه لندنن همین دیروز استوری گذاشته بودن از خون دادنش بدنشم پره تتوعه😐😐😐😐😐😐😐

منتظرتم پسر قشنگم🌱
مهرادجم شد عکس چش دنیارو زد  میخاد لب تورو بزنه  مگه پشت خاوره؟!!!!!😂😂😂😂😂 ولی خیلی ...

من نمیدونم واقعا چرا گیر داده.باز لب 💋 عیب نداره.

اسممو نزنه ادم نمیدونه پس فردا چی میشه میترسم پشیمونی بیاره.تا میام مخالفت کنم بگم میترسم پشیمون شی شاید یه روزی دیگه باهم نبودیم انگشتشو میزه رو لبم میگه هیس نگو نمخوام بشنوم.نمیزاره حرفمو بزنم

من نمیدونم واقعا چرا گیر داده.باز لب 💋 عیب نداره. اسممو نزنه ادم نمیدونه پس فردا چی میشه میترسم پش ...

🥺عزیزممم

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

من نمیدونم واقعا چرا گیر داده.باز لب 💋 عیب نداره. اسممو نزنه ادم نمیدونه پس فردا چی میشه میترسم پش ...

اوووووخداااااااااجووووووون خیلی خوبههههههه

اینو ب کسی نشونش نده میبرنش😉❤

❄️🌬