2789
عنوان

تتوی پسرا😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 70 پست

مشکلی باهاش ندارم

برای خودم روی سینه و زیر شکم😂 بزنم احتمالا 

برای شوهر هم خرجی خودش بخواد دیگه ولی رو دست و ... خوشم‌نمیاد رو گردن و اینا دوست دارم بزنه

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من و شوهرم رکورد دفتر نقاشی رو زدیم 

چیا زدی؟

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

من خیلی تتو دوس دارم.ولی نه که دستو پلمپ کنن.یکی دوتا.من عشقم گیر داده بعد سربازی میخواد طرح لبمو تتو کنه با یه دونه هم بزنه masi (این اسمیه که بابام صدام میکنه و خیلی دوسش دارم اسم اکانت همه فضاهای مجازیمه)ولی من میترسم.در عین حال که خیلی این کارش برام جذابه ولی میترسم بعدا پشیمون شه

مشکلی باهاش ندارم برای خودم روی سینه و زیر شکم😂 بزنم احتمالا  برای شوهر هم خرجی خودش بخواد د ...

گردنم خیلی خوبه کلا هرجارو بشه گاز بگیرن خوبه بنظرم😅

❄️🌬
من خیلی تتو دوس دارم.ولی نه که دستو پلمپ کنن.یکی دوتا.من عشقم گیر داده بعد سربازی میخواد طرح لبمو تت ...

مهرادجم شد عکس چش دنیارو زد 

میخاد لب تورو بزنه 

مگه پشت خاوره؟!!!!!😂😂😂😂😂

ولی خیلی دوستت داره خیلییی قدرشو بدون🙈❤❤

❄️🌬