2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نفر با من همین کارو کرد هیچی بهش نگفتم بدجور دلمو شکوند با آبروم بازی کرد غرورمو له کرد 

ولی بخشیدمش 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
منظورتون چیه مهر طلب؟؟

یه تیپ شخصتیه چند مورد مینوسیم ؛ بقیه رو خواستین خودتون میتونید پیدا کنید

مظلوم‌نما- از خودنمایی بدش میاد -از خودش ناراضیه- عشق از نظر مهرطلب یعنی تسلیم- معتقد به فداکارای گذشت و تحمل( رنج بیهوده)-اهل تظاهر و تعارف- من برای خوشحال کردن شما اومدم- ظاهرا آرام ولی درونش نه- احساس تقصیر و گناه - غرورش رو با فروتنی بیان میکنه

2823
2791
2779
2792