2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

498 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

من دیروز متوجه شدم ک کیست تخمدان دارم خیلی استرس گرفتم فردا نوبت دکتر زنان دارم حالم خیلی بده حالت تهوع شدید ورم و سوزش سر معده و تکرر ادرار و درد شدید زیرشکمم سمت چپ دارم هرچی میخورم حالت تهوع میگیرم یا شوهرم میگه غذا برات گرم کنم بخور اسم غذارومیاره حالت تهوع میگیرم دلیلش همین کیسته؟یا امکان داره باردار باشم از طرفی میگم حامله نیستم چون سونوگرافی شکمی و لگنی انجام دادم چیزی نگفت یا ربطی نداره؟اینم اضافه کنم یک هفته شکمم کار نکرده بود به زور شیاف و قرص بیزاکودیل شکمم راه افتاد امکان داره حالت تهوعی ک دارم از یبوست و کیست تخمدانم باشه؟دلیل تکرر ادرارم چیه؟تا فردا از فکر و خیال دیوونه میشم میتونید کمکم کنید ممنون❤

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

من اطلاعی در مورد کیست تخمدان ندارم ولی خودم میوم رحمی دارم واقعاً اذیتم الان سه ماه پریودیم قطع نشده یکشنبه از خانم دکتر علامه اصفهان نوبت دارم 

انشاءالله که زودتر خوب بشین

من اطلاعی در مورد کیست تخمدان ندارم ولی خودم میوم رحمی دارم واقعاً اذیتم الان سه ماه پریودیم قطع نشد ...

ای وای چقدر بد🥺امیدوارم زودتر حالتون خوب شه

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. به نظرم این حالت های شما به خاطر استرس هست نه کیست... نگران نباش عزیزم. چیز خیلی رایجی هس ...

ممنون که جوابمو دادین❤

من الان یک هفتس اینجوریم سر همین مسئله درد شدیدم و حالت تهوعی ک داشتم کلی سرم و آمپول مصرف کردم ک جواب نگرفتم تا پریروز دردم به حدی رسید ک کلا زیر دلم داشت میترکید نفسم بند اومده بود ک دکتر برای اینکه مطمعن شه مشکلی نیست منو فرستاد سونوگرافی که دکتر سونو گفت تخمدان سمت چپ کیست داره دل دردم نسبت به دیروز کمتر شده ولی همچنان هرچند دیقه یکبار تیرمیکشه ولی حالت تهوعم اصلا قطع نشده هرچی دمیترون میخورم تاثیر نداره.