2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 9 پست

سلام 

خواهر من ده روزه سزارین شده ولی مدام حالت تهوع و بی اشتهایی و ضعف جسمانی داره. و بی حسی نخاعی هم شده بود. چه چیزایی بخوره که از حالت تهوعش جلوگیری کنه؟؟؟؟؟؟

یادم بماند که من تنها نیستم. ما یک جمعیتیم که تنهاییم!

کاچی 

خواهر منم اینجور بود کاچی و قلم گوشت کبابی خوبش کرد

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاچی خورده ولی تاثیری نداشته

باید تو روز چند بار بخوره فکر کنم مامانم روغن کرمانشاهی و زیره اینا هم میریخت ‌

تغذیه خیلی مهمه برای ضعف و حال بد 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
باید تو روز چند بار بخوره فکر کنم مامانم روغن کرمانشاهی و زیره اینا هم میریخت ‌ تغذیه خیلی مهمه برا ...

ازونم حالش بهم میخوره

یادم بماند که من تنها نیستم. ما یک جمعیتیم که تنهاییم!
ازونم حالش بهم میخوره

خب باید بره دکتر پس

زیاد استراحت نکنه 

چون بعد از زایمان یا عمل احتمال خون لختگی هست 

مواظب ساق پاش باشید 

ان شاالله که نمیشه ، ولی اگر ورم کرد سریع برید دکتر 

دور از جون خواهرت ، من بعد از زایمان اولم حالت تهوع داشتم ، سه لقمه غذا به زور می‌خوردم. بعدش ساق پام ورم کرد و رفتم دکتر که کن خون لخته شده 

ده روز بیمارستان بستری شدم