چن ماه پیش من دسته یخچال نمدی از ی خانم گرفتم بعد از چن ماه ک گذشت مادرشوهرم گف تو اینستادیدم و بیا تمرین کن یادبگیر کارکن و ازاین حرفا..واقعا هم دستمون خالیه ازلحاظ خونه ماشین عروسی وسایل خونه خانواده شوهرم همه چی فراهم کردن ولی شوهرم جلوبند ماشین پیش کسی کارمیکنه وسایل ومغازه ازاونه مثلا اگ ۸۰۰کارکنه شوهرم ۲۰۰میده ب شوهرم صاحب مغازهه..حالا من دیگ اون نخفی کردم استوریامونبینه بعد ی گروه هس مال شهرمون خیلی زناتوشن گفتم کارامو بزارم توگروه اون زنه هم توگروه هس گفتم زشته مادرشوهرم میگ چ ربطی داره مگ چیکارته روزی هر کس باخداس اونکه حتی فامیل دورتم نیس..ب نظرتون زشته بفهمه من کارمیکنم؟
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...