2777
2789

1 عدد تخم مرغ رو با نصف ق م خوری وانیل و نصف فنجان شکر با همزن بزن، رنگش که کمی روشن شد 3 ق غ روغن یا بهمین اندازه کره آب شده بریز و 1 فنجان شیر هم بزن، و 1/5 فنجان آرد قنادی که بهش 1 ق چ بکینگ پودر زدی رو با الک به موادت اضافه کن و هم بزن، برای شکلاتی شدنش، یک قاشق از آرد رو قبل از اضافه کردن به مواد بردار و بجاش بهمون مقدار پودر کاکائو بریز

پیمانه من تو این دستور فنجان هست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
1 عدد تخم مرغ رو با نصف ق م خوری وانیل و نصف فنجان شکر با همزن بزن، رنگش که کمی روشن شد 3 ق غ روغن ی ...

ممنوننننن

میشه وانیل نزارم؟

بکینگ پودر ندارم بجاش جوش شیرین بزارم عیبی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنوننننن میشه وانیل نزارم؟ بکینگ پودر ندارم بجاش جوش شیرین بزارم عیبی نداره؟

وانیل برای اینه که بوی بد تخم مرغ رو بگیره، میتونی پودر هل هم بریزی

بکینگ پودرم دیدم که بعضیا نمیریزن،،، جوش شیرین کمتر باید استفاده کنی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اهان  خیلی ممنون♥️♥️♥️

خواهش میکنم

2790
2778
2791
2779
2792