2777
2789
عنوان

پامو گچ‌گرفتم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
مال من مثل همون قدیمیاس😐😂

چرا خب اون و گفتی سنگینه اذیت میشی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا خب اون و گفتی سنگینه اذیت میشی

نمیدونم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من تجربه اش و داشتم، اگه مجردی راحته چون بقیه کارها رو انجام میدن ولی اگه متاهلی یه خورده اذیت میشی ، من با این وجود خونه تمیز میکردم غذا هم میپختم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من تجربه اش و داشتم، اگه مجردی راحته چون بقیه کارها رو انجام میدن ولی اگه متاهلی یه خورده اذیت میشی ...

مجردم‌ولی شاغل. بودم الان کارم نمیدونم‌چی میشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت