2777
2789
الهی فدای دلت عزیزم  گولش بزن بگو قرص میخورم یهو بگو حامله شدم رفت😅😅😅

خدا نکنه عزیزم ان شاء الله همین ماه طعم مادرشدن بچشی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مال منم اولش کم رنگ بود تازه اولش نتداخته بود اومدم بیرون رفتم دیدم دو تا خط شده چند روز بعدش تکرار ...

اره بخدا بهترین لحظه س دیدن اون دوتا خط خوشگلللل😅❤

انشالله همین ماه تجربه میکنی دو سه روز دیکه پر رنگ میشه ۹۰ درصد توی این موقعیت ها مثبت هست بعد۲ ۳ رو ...

تنها خواسته ام از خدا همینه 🥺🥺امیدوارم لایقش باشم

برا شما کی مثبت شد دختر خوشگل ترک🥰

دو سه روز مونده به پری بی بی چک زدم اولش یه خط بود بعد یه ساعت که رفتم بندازمش آشعال دیدم دوتا شده خطا دومی خیلی کمرنگ بود

اولی احساس کردم حس پری شدن ندارم 

تو دومی ویار داشتم

شاید همسرتون ضعیفه من شنیدم تشکیل نشدن قلب بخاطر ضعیف بودن اسپرمه

نمی دونم والا این جوری که بهش نمیاد ورزشکاره ولی ممکنه همین دیگه باید همراهی کنه تو آزمایش‌ها کلا بچه نمی خواد بچه م خیلی تنهاست اصلا بچه نداریم تو فامیل الان 8 سالش شده ی جوری دلش واسه بچه ضعف میره هر سری غصه م میشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دو سه روز مونده به پری بی بی چک زدم اولش یه خط بود بعد یه ساعت که رفتم بندازمش آشعال دیدم دوتا شده خ ...

من زیر دلم یه جور میشه 

انگار دولا ک‌میشم اذیت میشه زیر شکمم‌

تلقین هم نیس ی جوریه واقعا 

ولی نمیخوام الکی امیدوار باشم بعد بخوره تو ذوقم🥺🥺

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم❤