2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست
ساده ای ها برو خونه مادرشوهرت دعواش کن منتظر نباش شوهرت ازت دفاع کنه برو بگو کافرهمه را به کیش خود پ ...

بابامن وابسادم تو روش اصن شوهرم اجازه حرف زدن نداد سریع پشتشو گرفت..دست بزن هم داره ..مثلا باایناوضاع چیکار کنم دهن باز کنم روم خالی میکنه حیوون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابامن وابسادم تو روش اصن شوهرم اجازه حرف زدن نداد سریع پشتشو گرفت..دست بزن هم داره ..مثلا باایناوضا ...

من جات باشم حرفمو میزنم کتکمم میخورم ولی روی اون زنیکه رو کم میکنم هر طور که شدههههه میخواد زندگیتو به هم بزنه هااا به خاطر بچت هم که شده همت کن دهنشو سرویس کن 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
عزیزم به شوهرت بگو خیلی بچه ننه ای تو دیگه مرد شدی این خرافات چیه که اون میگه تو هم قبول میکنی با ور ...

شوهرم نفهم تراز مادرشه اینقد باهاش صحبت کردم و توکتش نرفت ک نرفت

نمیشه

تو فقط ترسیدی همین 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
خودم ۲۴شوهرم ۲۷

خب سن و سال جفتتون کمه شاید یکم زمان بگذره پخته تر بشید کنار بیان با هم به نظرم یکم دیگه زمان بدین به هم ان شاءالله اختلاف هاتون کمتر شد 

کاربری آقا هستم 🙏از او آغاز کن چرا در انتها به او برسی ❤